aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 24. hét) Takács Máté
2014. június 12. 08:42:00

Kategória: film 1 komment

Színezetileg világos mennyei atyák, végzetbe vágtató vadnyugatiak, hazai hatósági határozatok, manuálisan produkált paradicsomok, majdnem felfedezetlen fotósok. Heti bemutatók.

amillionwaystodieinthewest620.jpg

  • Fehér isten. A minden6ó istenábrázolását határozottan elutasító című hazai produkció, amely több nemzetközi elismerést gyűjtött már, mint ahányszor Budán kutyavásár volt. | 2D, 120 perc, 16+, InterCom.
  • Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West). "A Tedet elkövető csávó" most a vadnyugaton követel és követ el ezt-azt, miközben a hazai címkeresztelések gyorsabban rohannak a vesztükbe, mint Luke Owen bácsiékhoz. | 2D, szinkronizált/feliratos, 116 perc, 16+, UIP-Duna Film.
  • Ítélet Magyarországon. A romagyilkosságok néven elhíresült bűncselekmény-sorozat bírósági tárgyalását nyomon kísérő dokumentumfilm, kissé nagyképű címmel: Spencer Tracy és Maximilian Schell így nagyon fog hiányozni belőle. | 2D, 107 perc, 16+.
  • Mesterséges mennyországok (Paraísos Artificiais). Két leány a partizós brazil éjszakába veti magát mindenféle önkívületet okozó eszközöket igénybe véve, és még egy sráccal is találkoznak. A többi már tényleg csak 18 éven felülieknek való. | 2D, feliratos, 96 perc, 18+, Anjou Lafayette.
  • Vivian Maier nyomában (Finding Vivian Maier). Dokumentumfilm az elismert utcai fotósnőről, aki sosem tudhatta meg magáról, hogy elismert utcai fotósnő. | 2D, feliratos, 83 perc, 12+, Cinefilco.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

western magyarfilm comedy intercom documentary seth macfarlane uip eurocinema anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr906296679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.06.12. 09:42:06

Ma végre megnézem eredeti nyelven az X-Ment. Remélhetőleg ciklonmentes idő lesz. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása