aeon flux

ready for the action now, danger boy?

lara croft ideje Kántor Mihály
2014. június 10. 22:30:00

Kategória: jatekhaz Szólj hozzá!

A játékbejelentések terén amúgy is elég izmosra sikeredett E3 Lara Croft rajongóit kényeztette a legjobban: nem egy, hanem mindjárt két folytatást is bejelentettek.

3850tomb-raider-logo-on-black.jpg

Rise of the Tomb Raider

Az ifjú Lara Croft kissé befordult a Yamatai-sziget traumatikus élménye után és ezt kezelendő terapeutához jár, aki mintha nem látná rajta a nyilvánvalót: a sérülés megtörtént, a nő ráharapott a gyilkolás ízére. A tavalyi, igencsak kedvező fogadtatású Tomb Raider rebootban reszkető bakfisból biztos kezű mészárossá fejlődött hősünk jövőre visszatér, és a hangját kölcsönző Camilla Luddington vele tart.
 

Camilla-Luddington-photo-2125-Final.jpg

Az előzetes alapján a már márkajelzésként is azonosítható hegymászó csákány ismét Lara repertoárjának a részét fogja a képezni, ugyanakkor az íja is kap egy dedikált irányzékot. A trailert kísérő bejelentés alapján ezekre szüksége is lesz, mert utazásának következő fejezete nem csak világkörüli lesz, de a rajongók óhajára hallgatva tele lesz halálos csapdaként tátongó sírokkal is. 

A Rise of the Tomb Raider-t egyelőre PS4-re, X-Box One és PC-re jelentették be, megjelenése valamikor jövőre datálható

Lara Croft and the Temple of Osiris

Akik inkább a dörzsölt, cool és vérprofi Larát favorizálják, ne is keressenek tovább. A 2010-ben rendkívül jó kritikákat begyűjtött Lara Croft and the Guardian of Light nyolc különböző platformon befutott diadalmenete után végre folytatást kap. Mi tartott ilyen sokáig, merül fel a kérdés.

A párhuzamos franchise - a címben kerülik a Tomb Raider kifejezést - egy 3D platformer, ahol nem annyira a történet, sokkal inkább az ügyesség és a logika az, ami izgalomban tartja a játékost. Az első rész storymódja kétszemélyes kooperatív játékmódot is kínált, az új epizód ezt a számot négyre növeli. Lara mellett egy Carter nevű rivális régészt, valamint Ozirisz feleségét és fiát, Íziszt és Hóruszt irányíthatjuk. Az egész játék Egyiptomban játszódik majd - ha ez eddig a szereplőkből nem lett volna sejthető.

A Lara Croft and the Temple of Osiris-nek még nincs megjelenési dátuma, de az biztos, hogy PS4-re, Xbox One-ra és PC-re jön ki. Ha követik az előd példáját, később lesz ez még Androidon és iOS-en is.

Címkék

konzol pc game jatek tomb raider pc game ps4 game hir game trailer konzol játék xbox one

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr26292557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása