aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj godzilla cuccokat! Zalaba_Ferenc
2014. május 19. 09:35:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Ahogy írtuk, Godzilla hétvégén letarolta az amerikai mozikat, és a nemzetközi számokat elnézve jó eséllyel üvöltése nálunk se talált süket fülekre (ez majd a ma közzétett számok alapján kiderül), és mivel akkora monstrumról van szó, mint a ház, mi több, sok-sok ház egymáson, ezért mi is két kritikát szenteltünk legújabb kalandjainak (egyik kritika, másik kritika), és még két legismertebb próbálkozását is összevetettük. Szóval foglalkoztunk a gyíkok gyíkjával, és ezzel még nincs vége, ugyanis a MoziCommal közös játékunkon most mindenféle Godzilla-cuccot nyerhettek. Hajrá!

Láttad a filmet? Helyes, mert akkor válaszolhatsz az alábbi kérdésre:

Hol játszódik a filmet záró monumentális összecsapás?

A) Miami
B) Hódmezővásárhely
C) San Francisco

A válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen "Gojira" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között két filmes ajándékcsomagot sorsolunk ki (pólóval, baseball-sapkával). A játék május 25-e, vasárnap éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ne feledjétek, ha elmentek otthonról, akkor kacsoljátok ki a házi atomerőműveteket!

godzilla_jatek01.jpggodzilla_jatek02.jpg

Címkék

jatek godzilla intercom david strathairn monster movie ken watanabe juliette binoche sally hawkins aaron johnson gareth edwards bryan cranston elizabeth olsen

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr936180192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása