aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: wayward pines (2015) Németh Barna
2014. május 13. 10:30:00

Kategória: tv 2 komment

Korábban már említettük, hogy M. Night Shyamalan a kis képernyőn keresi a kiutat a szakadék szélén már rég túllépett karrierjében, de egyelőre úgy tűnik, ott sincs szerencséje. A Fox idén nyárra időzítette a Wayward Pines premierjét, amit most szépen áttettek 2015 nyarára, miközben a szereplők nagy részét már rég szerződés köti máshova. A hamvába holt kifejezést most mellőzném (ezt mindjárt kifejtem), úgyhogy hadd mondjam azt, ebből lesz az egy évados csoda.

Igaz, hogy a philadelphiai csodagyerekből lett lúzer nem tesz jót a magas vérnyomásnak, valahogy mégis sikerült elérnie, hogy újra a várólistára tegye magát ezzel az új projekttel. Matt Dillon, Terrence Howard, Melissa Leo, Juliette Lewis, Toby Jones és Carla Gugino már önmagában egy olyan gárdát alkot, amely fölött nem illik csak úgy elsiklani, de most nem csak erről van szó. A Wayward Pines története határozottan ígéretes és izgalmas, ráadásul ennek most nem Shyamalan agya, hanem egy regény az alapja:

Két ügynök érkezik egy Isten háta mögötti porfészekbe, akik aztán soha többé nem hagyják el azt. A titkosszolgálat egy harmadik embert küld a keresésükre, de a címszereplő kisvárosba érkező ügynökük nem csak válaszokat nem talál, de újabb és újabb kérdésekre bukkan, miközben egyre jobban elszeparálódik a valóságtól és korábbi életétől, végzetesen sodródva afelé, hogy ő se hagyja el a várost.

Ha most beugrott a Twin Peaks, az nem véletlen, és a frissen közzétett trailer csak fokozza ezt az érzést. Viszont óvatosan bánjatok vele, mert a kelleténél többet árul el, mint amennyit kéne, szóval a spoilerekre érzékenyek mellőzzék, a kevésbé érzékenyek pedig kapcsolják ki 01:30-nál.

Címkék

fox carla gugino juliette lewis matt dillon terrence howard m night shyamalan melissa leo toby jones tv trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr196159286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2014.05.13. 17:48:14

Hátha Shyamalan magára talál a tévében.

sidek 2014.05.13. 19:17:25

Nem csak a Twin Peaks, de inkább Silent Hill ugrott be, ami aztán a legjobb referencia.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása