aeon flux

ready for the action now, danger boy?

boldog star wars-napot! Zalaba_Ferenc
2014. május 04. 20:35:00

Kategória: film 1 komment

37 évvel ezelőtt mutatták be Amerikában a Csillagok háborúját, amely megszilárdította az azóta is töretlen fontossággal bíró nyári moziszezont, továbbá új szintre vitte a sci-fi műfaját (hozzáállás kérdése, hogy ez pozitív vagy negatív). A "May the Force Be with You" (Az Erő legyen veled) köszöntés nyomán kialakult "May the 4th Be with You" szövegnek köszönhetően avanzsált május 4-e globális Star Wars-nappá, ám idén inkább Star Wars-hétről beszélhetünk, hisz a napokban végre lehullt a lepel a készülő VII. rész szerepgárdájának egy részéről, ma pedig a Star Wars: Rebels címre hallgató új animációs sorozat első előzetese is bemutatkozott, és (valószínűleg) a nap zárásaként befutott JJ. Abrams és Lawrence Kasdan videós üzenete, melyben további, szereplőkre vonatkozó bejelentéseket ígérnek. 

(Köszi a poszttal kapcsolatos javító szándékú észrevételeket!)

Címkék

harrison ford star wars sci fi george lucas sequel lawrence kasdan jj abrams oscar isaac andy serkis john boyega adam driver domnhall gleeson daisy ridley

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr436118095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása