aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: godzilla (2014) Zalaba_Ferenc
2014. május 03. 11:00:00

Kategória: film 1 komment

Kevesebb, mint két hét múlva a gyíkok gyíkja betrappol a világ majd' összes mozijába, köztük jó néhány magyarba is (többek között 2D-ben, 3D-ben és IMAX-ben is), de ha nem győződ kivárni, most megtekinthetsz négy filmrészletet, melyek nem csupán spoileresek (az egyikben szó esik egy kiemelt szereplő félig-meddig kitalálható haláláról, a másikban hosszú másodperceken át elidőzhetünk egy közlekedő MUTO látványán), de az is kiderül belőlük, hogy Bryan Cranston mennyivel jobb színész, mint Aaron Johnson. Ó, és ha kíváncsi vagy, mit takar a MUTO mozaikszó, most azt is megtudod.

UPDATE: No, közben befutott az ötödik klip is, amely nem csupán a címszereplővel, hanem annak legnagyobb ellenfelével is kiadósan foglalkozik. SPOILER? Nem lesznek köztük béketárgyalások.

Címkék

sci fi godzilla monster movie ken watanabe juliette binoche sally hawkins aaron johnson filmklip gareth edwards bryan cranston elizabeth olsen david starthairn

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr406111759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kemény Husi 2014.05.03. 12:31:36

Ezek tényleg atomspoileresek.

ATOMSPOILER

Szóval EMP-löketekkel szedi le a vadászgépeket. Van itt szupererő bőven.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása