aeon flux

ready for the action now, danger boy?

dvd-hír: trónok harca és a zöld íjász Németh Barna
2014. január 24. 11:59:00

Kategória: tv dvd 7 komment

Februárban nem csak a tél, de Oliver Queen is megközelíti a hazai boltok polcait, méghozzá mindkét (sőt, három) kiadvány extrákkal megpakolva. Részletek és magyar borítók kattintás után.

game_of_thrones620.jpg

A sort február 12-én kezdi A zöld íjász az első évaddal. A sikersorozat nyitószezonjának 23 epizódja négy lemezen jelenik meg 7990 forintos áron. Igaz, az eredeti angol 5.1 mellé csak 2.0 magyar szinkron társul a kiadványon, de legalább extrák vannak (eredeti nyelven):

  • A ZÖLD ÍJÁSZ ÉLETRE KEL!: A legendás hős útja a képregényről a filmvászonra
  • A ZÖLD ÍJÁSZ: HARCISKOLA/KASZKADŐRISKOLA: A profi módon megkoreografált küzdelmektől a bámulatos kaszkadőrmutatványokon át a mozifilm-minőségű vizuális trükkökig – ismerjük meg a színészek és a stáb kulisszák mögötti munkáját 
  • A ZÖLD ÍJÁSZ: A SZÍNÉSZEK ÉS A KREATÍV CSAPAT A 2013-AS PALEYFESTEN: A szereplők és alkotóik találkoznak a rajongókkal, hogy együtt ünnepeljék a zöld íjász küzdelmét az igazságért
  • KIMARADT JELENETEK 10 epizódhoz
  • BAKIPARÁDÉ

Arrow_S1_DVD.jpg
A Trónok harca egy héttel később, február 19-én jelenik meg és ahogy korábban, most is felkerült a kiadványra a magyar szinkron (2.0), valamint érdekesebbnél érdekesebb, eredeti nyelvű extrák között válogathatnak a rajongók:

  • GOMOLYGÓ VIHARFELHŐK - Idézzük fel 14 percben a 2. évad viharos eseményeit a szereplőkkel és a stábbal.
  • A VADAK KÖZÖTT - Látogassunk el a Falon túlra, a vadak közé, hogy alaposabb képet kapjunk háttértörténetükről.
  • HÁZASSÁGPOLITIKA - Westerosban a frigyek hatalmi játszmák és politikai szövetségek jegyében köttetnek. A színészek és a stáb tagjai ezt az ősi intézményt és annak a Trónok harcában elfoglalt helyét veszik nagyító alá. 
  • AUDIOKOMMENTÁROK - 12 audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Lena Headey, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Kit Harington, Richard Madden, és mások közreműködésével. 
  • KARAKTERAKTÁK - Ismerjük meg a 3. évad új arcait: Olenna Tyrellt, Missandeit, Mance Raydert, Tormund Giantsbane-t, Orellt, Jojen és Meera Reedet, Blackfish és Edmure Tullyt, Myri Thorost és Beric Dondarriont. 
  • KIMARADT/BŐVÍTETT JELENETEK  - Öt kimaradt és bővített jelenet.

Azt nem tudom, hogy a korhatár-besorolás miért emelkedett az előző évadokhoz képest, de a kis piros foltot leszámítva ez egy nagyon csinos kis borító.

Game_of_Thrones_S3_DVD.jpgA harmadik évaddal (7990 Ft) egy napon jelenik meg az első három szezont egybegyűjtő pakk (14990 Ft) is, értelem szerűen az eddig megjelent 15 lemezzel:

GameOfThrones_S1-3_DVD.jpg

Címkék

sorozat tv show game of thrones dvd borito dvd release dvd hir tv dvd dvd magyarorszag

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr15779449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrews 2014.01.24. 13:17:11

Ezeket a DVD-ket is majd fel tudja skálázni az új blu-ray lejátszóm remélem. Ha jól tudom ugye fel lehet skálázni a dvd-ket majdnem blu-ray minőségre a blu-ray lejátszókkal. (már amelyikkel):)

Idegesítő nagyon jól néz ki ezt a 3 évadot egyben tartalmazó csomag, de múlt évben meg az 1-2 évadot pakolták egybe., Most évente ez lesz? Adjam most el az 1-2. évadot? :)

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.01.24. 14:37:44

Csak jöjjön be a tippmix, aztán jöhet is az Arrow. :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.24. 15:03:28

minden évad után lesz egy ilyen válogatás, hogy trónok harca 1, 1-2 most 1-2-3?!

Ez igencsak pénzcsapoló húzás, nem?!

Jester. 2014.01.24. 20:36:23

@doggfather: Akkor lenne pénzcsapolás, ha kötelező lenne megvenni.

MasterTom 2014.01.25. 11:08:12

És hol a blu-ray kiadás? :-) Hülye lennék DVD-t venni 2014 -ben.

Gallion 2014.01.25. 19:40:44

@doggfather: Az egybekiadványokra nem kerül bónusz extra, tehát aki már megvette a korábbi évadokat az nem marad le semmiről. Ez azoknak készül, akik pont a legújabb évadnál kaptak rá a sorozatra és meg akarják venni az egészet.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.26. 16:23:56

@Jester.: hát a rajnogó/gyűjtő megveszi mind a kétfélét. nah az ő lenyúlásuknak gondoltam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása