aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 50. hét) Takács Máté
2013. december 12. 08:09:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Britek, svédek, olaszok, szerbek, franciák, hobbitok: multikulturális mozihét indul a karácsonyi készülődéssel párhuzamosan. Heti bemutatók.

poster_thehobbit2_03k.jpg

  • Enni, inni, meghalni (Äta sova dö). Az élet három sarokpontját megnevező címmel bíró svéd dráma, ami az ottani filmintézetet alaposan lenyűgözte (4 díj), és ezért ezt nevezte az ország a soron következő Oscarra. Feliratos, 104 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Dom Hemingway. Jude Law kiszabadul a hűvösről és rászabadul Londonra. A pénzét akarja, kamatokkal, meg egy ajándékot. Megkapja? A budapesti Művész és Toldi mozik feliratosan vetítik. Szinkronizált, 93 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.
  • A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug). Zsákos Bilbó és kompániája fordulóponthoz érkezik, de vajon vesznek-e magukhoz sárkányfüvet a sárkány ellen, mielőtt ama pusztaságra tévednek? Mert Smaug biztos nem akar rózsabimbó lenni inkább. Látható 2D-ben, 3D-ben, térhatású 4DX-ben, IMAX 3D-ben, HFR 3D-ben, feliratosan és szinkronizáltan. Szinkronizált, 161 perc, Forum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Jó reggelt, apa! (Buongiorno papà). Olasz vígjáték egy lazán élő 40 éves fickóról, akihez egyszer csak beállít 17 éves lánya, akiről még csak nem is tudott. Hogy mi vannak... Feliratos, 109 perc, Cinenuovo. 12 éven felülieknek.
  • Joséphine. Francia vígjáték egy nem annyira előnyös külsejű, 30 éves nőről, aki bejelenti eljegyzését családjának, miközben nem is jegyezte el senki. Ebből lesz a bonyodalom. Szinkronizált, 88 perc, Cinetel. 12 éven felülieknek.
  • Redemption Street (Ustanicka ulica). Az eredeti szerb és az angol címből majd csak összerakja a magyar néző, miről van szó. Amúgy Rade Serbedzija játszik benne. Feliratos, 97 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

dom_hemingway_hun_poszter.jpg

Címkék

fantasy comedy hobbit jude law forum hungary eurocinema cinetel crime movie 3d cinema brit flick big bang media vertigo media heti bemutatok french cinema cinenuovo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr655687093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása