aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 44. hét) Takács Máté
2013. október 31. 07:35:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A hosszú hétvégére jobbára a felnőtt közönséget szórakoztató produkciók sorakoztak fel, de azért akad, ami az ifjúságot táplálja majd. Idén másodjára jelentkezik Francois Ozon és James Wan, visszatér minden idők legsikeresebb filmje, s van Oscarra nevezett és világpremierrel érkező delikvens is. Heti bemutatók.

last_vegas.jpg

  • Avatar. A nagy trükkfilm visszatér a mozikba, azon belül is a Cinema City Westend 4DX-termébe: Na'viszag és rázkódás minden mennyiségben, avagy kinyílik Pandora szelencéje. Szinkronizált, 162 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Derült égből fasírt 2: A második fogás (Cloudy with a Chance of Meatballs). Az vagy, amit megesznek: az étel/állat hibridek okoznak ezúttal izgalmakat Flint Lockwoodnak és barátainak, akik tán azt se tudják hirtelenjében, sintért vagy szakácsot hívjanak. Látható 2D-ben és 3D-ben, egyes mozikban eredeti nyelven is. Szinkronizált, 95 perc, InterCom. 6 éven felülieknek.
  • Fiatal és gyönyörű (Jeune et jolie). François Ozon erősen kihasználja 17 éves hősnőjének címbeli adottságait, így a végeredmény 18 éven felüliek számára emészthető csupán. Egyes mozikban feliratos változatban is. Szinkronizált, 95 perc, ADS Service. 18 éven felülieknek.
  • Frances Ha. Greta Gerwig kritikailag méltatott magánszáma A tintahal és a bálna alkotójától. Feliratos, 86 perc, Mozinet. 16 éven felülieknek.
  • Insidious - A gonosz háza (Insidious: Chapter 2). James Wan filmjének első része olyan félelmetes volt, hogy a magyar nézőknek nem is merték elhozni, ám a Démonok között eléggé megedzett minket ehhez a folytatáshoz. De lesz-e mersz beülni rá, ha nem szinkronizált? Feliratos, 105 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Last Vegas. Nem csak a húszéveseké a világ, úgyhogy az átlagosan 70 éves Douglas-De Niro-Freeman-Kline banda is beleveti magát a vegasi élvezetekbe. Egyes mozikban feliratos változatban is. Szinkronizált, 105 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Metro Manila. A 4-es metró is Maniláig érhetne már, ha első felvetődésétől mostanáig folyamatosan építették volna, no de ez nem egy BKV-film, hanem Nagy Britannia nevezése a legjobb külföldi film Oscarjára. Feliratos, 115 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • A nyár királyai (The Kings of Summer). Néhány tizenéves barát a nyarat a civilizációtól távol tölti, s közben jól felnőtté válnak átvitt értelemben. Feliratos, 95 perc, Big Bang Media/JIL Kft. 12 éven felülieknek.

    Néhány moziban már látható premier előtt a Phillips kapitány című dráma péntek és vasárnap között.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_insidious2_hun.jpg

Címkék

horror avatar comedy animation mozinet michael douglas robert de niro morgan freeman intercom kevin kline sequel francois ozon greta gerwig provideo james wan eurocinema children movie 3d cinema big bang media vertigo media heti bemutatok ads service french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr445607383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása