aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 43. hét) Takács Máté
2013. október 24. 08:13:00

Kategória: film 2 komment

Az őszi szünet olyan kérdéseket feszeget a mozikban, mint hogy az anyai szív vagy az anyai szigor az erősebb? Sly vagy Arnold osztja erősebben a sallereket és a szövegeket? A gladiátorok vagy a mentősök küzdelme elszántabb? Heti bemutatók.

  • Anyai szív (Pozitia copilului). Román dráma, szokás szerint fesztiváldíj-nyertes, ezúttal is olyan témában, amit mi is nagyon magunkénak érezhetünk: ha a gazdag gázol, nem kell ugyanúgy bűnhődnie, mint az egyszerinek. Feliratos, 112 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Carrie. A Stephen King teremtette leányzóhoz nem jutott el az UNICEF anti-bully kampánya, így nem édesanyjának panaszolja el sérelmeit (elvégre azzal nem sokat érne), hanem inkább jól megtorolja azokat. Úgyhogy Kimberly Peirce filmjében a fiúk is, a lányok is sírhatnak. Feliratos, 100 perc, Forum Hungary. 18 éven felülieknek.
  • Éjféli gyors Lisszabonba (Night Train to Lisbon). Pascal Mercier regényének adaptációjában Jeremy Irons hátrahagyja addigi életét és vonatra száll egy szál könyvvel, hogy Portugáliát tanulmányozza. Feliratos, 111 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Gladiátorok gyöngye (Gladiatori di Roma). Meglehetősen Kis Vuk-benyomást keltő trailerrel megáldott olasz rajzfilm egy csetlő-botló gladiátor-tanoncról, a Winx Club-mozifilm rendezőjétől. Látható 3D-ben és 2D-ben. Szinkronizált, 94 perc, Big Bang Media. 6 éven felülieknek.
  • Isteni műszak. Új magyar film az egészségügy egészségtelen mellékvágányairól, avagy halottakból jót vagy semmit. 106 perc, A Company Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Szupercella (Escape Plan). A biztonság-specialista Stallone a bosszú börtönében találja magát, úgyhogy Schwarzeneggerrel egyetemben rövidesen menekülő ember lesz belőle. Szinkronizált, 116 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

isteni-muszak.jpg

Címkék

horror jeremy irons stephen king magyarfilm animation forum hungary drama action stallone arnold schwarzenegger cirko adaptation provideo eurocinema children movie 3d cinema big bang media vertigo media heti bemutatok a company hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr735596749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.10.24. 08:21:32

Szóval még csak eredeti nyelven se lehet megnézni az Escape Plant. Bevállalós.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása