aeon flux

ready for the action now, danger boy?

oscar-gyanúsok posztergalériája Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 30. 09:00:00

Kategória: film 3 komment

Az elmúlt órákban három olyan film is meglepett minket egy-egy plakáttal, melyek komoly szereplői lehetnek az idei díjszezonnak (mármint a filmek, nem a plakátok). Persze, vannak kérdőjelek. Behúzhat-e annyi jelölést a Fox a Walter Mitty-vel, mint tavaly a Pi életével? (A stúdió egyébként a Forrest Gumphoz hasonlítja a filmet, melynek előzetese az év legjobbjai között szerepel.) Vajon a kritikusok után a közönséget is el tudja-e varázsolni a Gravitáció? (Ez esetben a sok-sok nominációhoz, meg az azt megelőző masszív kampányhoz a közönségsiker elengedhetetlennek tűnik.) És vajh Robert Redford behúzhat-e egy újabb színészi jelölést egyetlen eddigi nominációja mellé, melyet majd 40 évvel ezelőtt kapott A nagy balhéért? (A filmet a CinFest vetíti, és biztosan lemeózzuk.) 

poster_thesecretlifeofwaltermitty.jpg

poster_allislost.jpg

poster_gravity02.jpg

Címkék

george clooney sandra bullock robert redford ben stiller poster gravity alfonso cuaron kristen wiig dijszezon dijszezon 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr305484405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.30. 12:08:43

Az üzenet világos: Stiller a felhők felett jár, hogy Oscar-gyanús filmben szerepel; Never give up, hogy színészi Oscart nyersz; Don't let go az Oscar-színvonalad.

De a CinFest az mi? Valami egérfesztivál? :)

Repce Manó 2013.08.30. 12:23:02

Megkockáztatom, hogy a The Conjuring is megjelenik meglepetésként az Oscaron.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása