aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mary jane kiesett a pókhálóból Kántor Mihály
2013. június 19. 19:35:00

Kategória: film 8 komment

Bár már az első forgatási képeken szerepelt Shailene Woodley, mint Mary Jane Watson, Pókemberünk jövendőbeli barátnője, ám úgy fest az ott forgatott jeleneteknek búcsút mondhatunk.

the_amazing_spider-man2_620.jpg

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában a színésznő megerősítette, hogy a jeleneteit kivágták a jövőre bemutatásra kerülő A csodálatos pókember 2-ből, ugyanis a figurát inkább a harmadik filmben szándékoznak behozni. Bevallotta, hogy nincs feldobva a fejleményektől, de hiszi, hogy minden okkal történik és a film sztorijának állása szerint érthetőbb, hogy várnak vele a következő filmig.

shailene.jpg
Ha Mary Jane feltűnése csak egy cameo, vagy egy nyúlfarknyi integetés lett volna, akkor nem kell aggódni, ha azonban mégis csak húsosabb volt a szerep, akkor bizony gondok vannak a filmmel. Azt már tudjuk, hogy gonosztevőkkel terhelt sztorit kapunk, ezt ellenpontozhatta volna még egy civil női karakter. S a hangsúly a civilen van, ugyanis elképzelhető, hogy a stábhoz januárban csatlakozott Felicity Jones fogja kitölteni az űrt, aki már két tévés interjúban is sután kezelte, amikor meggyanúsították a Fekete Macska szerepével. Bár a Fekete Macska körülbelül annyira gazember, mint a Macskanő, mégsem a civil mérleg serpenyőjét terheli, így a produkcióra könnyen rávetülhet a Pókember 3. egyáltalán nem kívánatos árnya.

Címkék

comics jamie foxx spider man superhero paul giamatti chris cooper emma stone andrew garfield marc webb shailene woodley

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr625369504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.19. 19:40:46

SPOILERES TEÓRIA:

Szerintem Gwen Stacy halála továbbra is benne lesz a filmben, és az alkotók úgy vélték, nem lenen túl szerencsés mindjárt ráküldeni a gyászoló Pók nyakára egy új bigét, ezért inkább elrakták a következő részre. Na?

Gandalf Garaboncias 2013.06.19. 19:43:43

@Zalaba_Ferenc:

SPOILERES TEÓRIA
Viszont a kiszivárgott kémfotók szerint MJ-nek és Gwennek közös jelenete lett volna. Tehát Gwennek meg kell élnie a harmadik részt, ha ezt a jelenetet ott fel akarják használni. Kivéve, ha egy flashback-nek szánják. Akkor meghalhat a második filmben.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.19. 19:45:38

@Pisti, az aragorn: Még az is lehet, hogy a kérdéses szcénát újraveszik.

TomPowell25 2013.06.19. 19:50:11

@Zalaba_Ferenc: SPOILER: ezen már én is agyaltam, hogyha kinyírják Gwen-t, akkor mennyire szerencsés behozni MJ-t? Mondjuk szerintem be lehetne iktatni a karaktert, de nagyon rizikósan, úgyhogy talán tényleg szerencsésebb így. De ez a túlzsúfoltság egyre jobban aggaszt. Rhino és Electro valamint a most belebegtetett Fekete Macska mellett még pletykálják Keselyűt és Morbius-t is. Kezdem ennél is azt érezni, mint az új X-Mennél: annyira túlvállalják magukat, hogy a saját súlyuk alatt fognak összerogyni de úgy, hogy azt még évtizedek múlva is emlegetni fogjuk.:(

NorthopViggo 2013.06.19. 20:35:19

Ha rajtam múlna, az egész filmet töröltetném, de ez most más kérdés...

Wintermoots (törölt) 2013.06.19. 22:15:36

mondjuk ha nem lesz női szereplő, ki nézi végig a filmet a rajongókon kívül??

batboy 2013.06.20. 07:57:42

Shailene Woodley három napot forgatott mindössze, tehát ahogy sejtettem csak kis szerep volt. Marc Webb letweetelte, hogy a sztori "streamline"-olása (esetünkben egyszerűsítése) miatt nyeste ki. akkor fontos lehetett az a kis szerep.

a THR pedig pedzegeti, hogy esélyes, hogy a harmadik filmre új színésznőt keresnek. remélem Woodley addigra annyira befut, hogy nem is kell neki ez a szerep...mert mondjuk Macskanőt játszik a Batman rebootban. *kéz már a bili fölött lóg*

natS 2013.06.21. 09:51:31

Nekem mai szemmel annyira nem tetszik a Gwen Stacey halála eredeti történet, de amit Gerry Conway nagyon jól megírt benne, az pont Mary Jane volt. Totál mellékszerep, kb. két oldal az egész sztoriban, de rettenetesen erős. Szóval mindent meg lehet csinálni jól kellő tehetséggel, és ez még akkor is igaz, ha filmeseknek annyival nehezbb dolguk van, hogy Mary Jane akkorra már egy megalapozott, beveztett mellékszereplő volt. Annyival meg könynebb, hogy ma már mindenki tudja ki Mary Jane, és mi lesz belőle...

Amúgy meg ez a lány szép.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása