aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: violet & daisy (2013) Németh Barna
2013. április 27. 08:58:00

Kategória: film 5 komment

Úgy tűnik 2013 nem csak a sci-fi, hanem a bűnöző lánykák éve is lesz. A Spring Breakers - Csajok szabadon és a közelgő Bling Ring - Lopom a sztárom után itt van egy tizenéves bérgyilkos duó (Saoirse Ronan és Alexis Bledel*), akik hatalmas traumát kénytelenek átélni: elmarad kedvenc zenészük, Barbie Sunday koncertje. Hogy azért legalább némi relikviához jussanak, elvállalnak egy újabb ügyet, ami viszont nem a tervek szerint alakul. A gárdát James Gandolfini és Danny Trejo erősíti, a szkriptet pedig a Precious - A boldogság ára Oscar-díjas forgatókönyvírója (Geoffrey Fletcher) jegyzi, akinek egyben ez lesz a rendezői bemutatkozása is.

A film már közel két éve járja fesztiválkörútját, de idén nyáron végre a nagyközönség is megtekintheti. Ennek apropóján kapott egy új posztert, ami ugyancsak beleilleszkedik a fentebb említett filmek alakította trendbe.

*Igen, ő ötven évesen is tiniket fog játszani.

Violet-and-Daisy-Poster.jpg

Címkék

poszter danny trejo james gandolfini alexis bledel saoirse ronan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr585249231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KillerBlue 2013.04.27. 16:05:12

Olyan jó lenne már Alexis Bledel-t végre valami komoly szerepben látni! Remélem ebben már tényleg nem a szokásos "jókislány" karakterét adta elő! Viszont elég gáz, hogy 30 évesen is tinit játszott. Amúgy abból amennyi most látható az arcából simán játszhatná Rachelt egy Blade Runner remake/reboot-ban.

zsóka_eszter 2013.04.27. 16:58:41

@KillerBlue: hiába imádtam a gilmore girls-t, alexis bledel már ott is csak so-so volt, ezen a komoly szerep-kérvényen, ne haragudj, de kicsit felnevettem, elég másodrangú színésznő, pont annyi a megjegyezhető belőle, amit a sin city-ben, és máshol is kihangsúlyoztak: a szeme... ott sem sugárzott sok dög belőle, annak ellenére, k*rva volt... az arca jellegzetes, ezen kívűl könnyen helyettesíthető mással, de nem az ízlésed akarom leszólni, természetesen, elnézést, ha úgy tűnt

sajnosbatár 2013.04.27. 21:00:53

@zsóka_eszter: it' so true, jó csaj, ennyi, Saoirse Ronan-ről még ez sem mondható el, kellenek ezek a csajmozik, mint az épp aktuális Adam Sandler film

amúgy meg Blade... Runner... REMAKE?! remélem ez a jövőben soha, senki más agyában nem fordul meg, ha mégis, egy Back to the Future is rendel a Sweeny Todd-ból azzal a rókaképű gyerekkel vagy a férfiállat Michael Cera-val és Johnny Depp-el, Biff meg persze Seth Rogen, Marty csaja Amanda Seyfried, az egész Tim Burton által, belegondolni is maga a csoda

KillerBlue 2013.04.27. 21:30:00

@zsóka_eszter: Én is végigpörgettem már párszor a Gilmore Girls összes évadát és sosem ringattam magam illúziókba vele kapcsolatban. Számomra is nyilvánvaló ,hogy nem teljesít valami jól. Pedig volna benne a lehetőség. Komoly szerep alatt nem azt értettem, hogy valami nagy volumenű, AAA kategóriás filmben kellene szerepelnie. Hanem valami tőle szokatlant pl.: egy igazi negatív karaktert a sok "jókislány" után. Láttam már több filmjét is amiket a Gilmore Girls alatt és után forgattak de mindenhol csak Rory-t látom ami elég elkeserítő. Kedvelem őt és szeretném ha végre egy új oldaláról is bemutatkozna.

KillerBlue 2013.04.27. 21:34:10

@sajnosbatár: Nem csak remake-t írtam, reboot pedig egy folytatás is lehet. Egyébként Ridley papa már tervezi a Blade Runner folytatását. Azt pletykálják hogy Noomi "Ripacs" lesz ott is a főszereplő mint a Prometheus-ban. Úgy sejtem neki nagyon bejött az eredeti "Tetkós csaj".

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása