aeon flux

ready for the action now, danger boy?

megvan az interstellar operatőre Zalaba_Ferenc
2013. április 23. 16:40:00

Kategória: film 6 komment

Mivel Christopher Nolan házi operatőre, Wally Pfister épp rendezői bemutatkozásán, a szintén sci-fi témájú Transcendence-en dolgozik, Nolan kénytelen volt új operatőr után nézni, és választása a holland Hoyte van Hoytemára esett, aki olyan filmekkel, mint az Engedj be!, A harcos vagy a Suszter, szabó, baka, kém már bizonyította ráteremtettségét. Nem rossz csere, na.

Lehet, hogy mégis ki kéne adnunk BD-n az alanti filmet? :)

Címkék

sci fi casting interstellar chistopher nolan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr665243272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DHOPW42 2013.04.23. 16:44:46

Áááááááá! Már nagyon régóta megy a találgatás, és sajna nem ismertem emberünk nevét, de a Tinker, Tailor... miatt most ellllképesztő mód örülök :O Szerintem nagyon jó választás!

ungverjaland 2013.04.23. 16:58:50

Meglepő választás, de én Wally Pfisternél mindenképpen sokkal érdekesebb operatőrnek tartom azok alapján amit a Let the Right One In-ben ill. Tinker Tailor... -ban láttam. Wally Pfister inkább olyan korrekt iparosember, mint remek operatőr számomra. Azt a mai napig nem értem, hogy az Inception abban a mezőnyben hogyan nyerhetett legjobb operatői Oscart.

3 2 1 2013.04.23. 17:38:13

hoytema egy alacsonyabb ligában játszik és szerintem túl nagy falat lesz ez neki, de az is lehet, hogy ez lesz a belépője a nagyfiúk közé. láttam egy flickan c. darabot tőle, az is nagyon klassz, bár kicsi produkció volt. túl nagy ugrás lehet ez most. a tinker szerintem nem nézett ki jól, pedig 35-re vették. nolan-nek nagyon kockázatos döntése ez, kiderül, lehet-e egyedül legény a gáton, miután mindent együtt csináltak a mementó óta.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.04.23. 21:46:44

@ungverjaland: Ezzel valahogy én is így vagyok, nemrégiben néztem újra a Prestige-t, és egyszerűen semmilyen volt az egész fényképezése. A legnagyobbaknál valahogy mindig ki tudok emelni legalább egy jelenetet, beállítást, ami megfog, de itt egyszerűen semmi. Mondjuk talán az összes közül az Inception a legjobb munkája.

marcias 2013.04.23. 22:43:30

Hát a Tinker sztem veszett szépen volt fényképezve, az hozta át az egész hangulatát. Az említett Prestige-nél mindenesetre kiemelkedőbb munka.

ringsider · http://fussatokbolondok.blog.hu 2013.04.24. 11:55:33

hát, sok mindent mondanék Pfisterre, de hogy iparos..:-o

Hoytema jó, a kérdés csak hogy mondjuk IMAX rutinja mennyi van...meg hogy mennyire naprakész technikailag?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása