aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 11. hét) Takács Máté
2013. március 14. 08:00:00

Kategória: film 1 komment

Talpra magyar, hív a mozi! Monet, Pinochet, Gyatlov és még néhány kevésbé létezett figura elevenedik meg a hosszú hétvégén, melyen az 1848/49-es szabadságharcra emlékezvén beállt fiatalokat vagy animált ősembereket is megnézhetünk.

holymotors2.png

  • Dől a moné (Gambit). A művészeti kurátor Colin Firth képtelen tervet eszel ki főnöke megleckéztetésére, aminek keretei között egy texasi nőcskét naiv festménytulajdonossá tesz meg. Moné makes the world go 'round. Szinkronizált, 89 perc, ProVideo. 12 éven felülieknek.
  • Halálhegy: A Gyatlov-rejtély (The Dyatlov Pass Incident). Néhány nem okos amerikai fiatal egy máig rejtélyes tömeghalál helyszínre utazik, hogy megtudják, mi történt ott embertársaikkal több mint fél évszázada. Meg fogják. Feliratos, 100 perc, Budapest Film. 16 éven felülieknek.
  • A házban (Dans la mansion). Francois Ozon hat César-díjra jelölt új thrillere Fabrice Luchini, Kristin Scott Thomas és Emmanuelle Seigner főszereplésével egy tizenéves fiúról, aki befurakszik egy iskolatársa házába. Feliratos, 105 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Holy Motors. A Szuez Film első bemutatója november óta a tavalyi év egyik legérdekesebb filmje, ami a rejtélyes Monsieur Oscar életébe nyújt betekintést. A Pont-Neuf szerelmesei és a Pola X rendezőjétől. Feliratos, 115 perc, Szuez Film. 16 éven felülieknek.
  • Képszakadás (21 and Over). Az orvostanhallgató ázsiai srác huszonegyedik születésnapját ünnepelendő kemény partizás veszi kezdetét, aztán a buli elszabadul és másnaposok lesznek hőseink. Szinkronizált, 93 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.
  • Megtalált emlékek (Historias que so existem quando lembradas). Egy argentin falucska megszokott életében felbolydulást okoz egy fényképész érkezése. A fővárosi Cirko-gejzíren kívül Szolnokon és Szombathelyen látható a héten. Feliratos, 98 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • No. Oscar-jelölt chilei darab egy választási kampányról, ami úgy negatív, hogy pozitív. A Művész és a Toldi mozi műsorán. Feliratos, 118 perc, CinefilCo & Magyarhangya. 12 éven felülieknek.

    Világpremier előtt látható péntek és vasárnap között a Croodék című animációs film országszerte, 3D-ben.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

no-poster.JPG

Címkék

thriller comedy budapest film drama cirko colin firth francois ozon renny harlin gael garcia bernal provideo magyarhangya szuez film eurocinema magyarvalosag big bang media vertigo media heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr485133911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

u zlateho tygra 2013.03.14. 08:27:39

politikai off, de orbán azért hogy megfiatalodott azon a plakáton!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása