aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 10. hét) Takács Máté
2013. március 07. 08:04:00

Kategória: film 3 komment

Al Pacino, Dwayne Johnson és a magyar filmesek azt csinálják, amihez a legjobban értenek, James Franco pedig a Disney szekerét tolja. Heti bemutatók.

snitch_small.jpg

  • Csapda (Snitch). Dwayne Johnson állítja vagy őt csalják bele? Lényegtelen, kő kövön biztos nem marad ebben az igaz történeten alapuló thrillerben. Szinkronizált, 112 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.
  • Felhők felett (Post Tenebras Lux). A Japán és a Mennyei háború rendezőjének filmjében egy városi család él vidéken és áll a teljes idegösszeomlás szélén. Feliratos, 120 perc, Cirko Film. 18 éven felülieknek.
  • Nekem Budapest. Romkocsmák és nyomor, avagy ilyennek látják a fővárost a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős rendezői osztályának diákjai. Artmozik mellett a Cinema City Arénában is látható. 95 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Óz, a hatalmas (Oz the Great and Powerful). Látványos kaland Disney-módra, avagy azt hiszem, Totó, már nem 1939-ben vagyunk. Látható 2D-ben, 3D-ben, IMAX 3D-ben, továbbá eredeti nyelvű, térhatású változatban a Cinema City Arénában és MOM Parkban. Szinkronizált, 130 perc, Fórum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Született gengszterek (Stand Up Guys). A Rövidzárlat Benjének filmje néhány vénülő bűnözőről, avagy keresztet vethetünk a keresztapákra. Feliratos, 95 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)


Címkék

disney fantasy thriller magyarfilm comedy forum hungary drama action al pacino alan arkin christopher walken cirko james franco magyarvalosag 3d cinema dwayne the rock johnson big bang media heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr545120909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.07. 08:09:54

Ma délután elvileg besétálok a Csapdába. Habár jobb lett volna eredeti nyelven, de ahogy elnézem, még a MOM is csak szinkronizáltan játssza.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.07. 08:11:49

Amúgy a Rövidzárlat Benjének eggyel több Oscar-díja van, mint pl. Leonardo DiCapriónak. :)

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.07. 08:19:34

@Zalaba_Ferenc: Pedig őt is aggasztják az ember környezetpusztító ténykedései. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása