aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a parker premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2013. február 20. 17:38:00

Kategória: film 1 komment

Jason Stathamet átvágják. Rossz ötlet. Nagyon rossz. Durvábban vág vissza, mint Ludas Matyi, ráadásul még Jennifer Lopezt is beveti, aki alapból ellenállhatatlan - szokták mondani. Hogy a The Stath és J-Lo hogy áll bosszút, az február 28-án kiderül, sőt, ha neked kedvez a szerencse, akkor számodra már két nappal korábban is, ugyanis játékunkban három szerencsés nyertes párosbelépőt nyerhet a film premier előtti vetítésére.

parker620.jpg

Ha másodmagaddal szeretnél ott lenni a Parker premier előtti vetítésén (amely egy budapesti moziban lesz kedd este), akkor válaszolj e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) az alábbi nagyon egyszerű kérdésre!

Taylor Hackford, a Parker rendezője mely Oscar-díjas színésznő férje?

A) Meryl Streep
B) Helen Mirren
C) Natalie Portman

Válaszodat szombat (február 23.) éjfélig várjuk teljes neved feltüntetésével. A levél tárgya legyen "Parker". Figyelem: csak pontos tárggyal és névvel ellátott leveleket tudunk elfogadni! A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés pontos helyéről és idejéről. Hajrá!

poster_parker_hun.jpg

Címkék

jatek jennifer lopez action jason statham provideo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr385094369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.02.21. 09:19:51

Emberek, a Parker játékra küldött levelek tárgya tényleg legyen "Parker", ne "játék", ne "nyereményjáték", még csak "parker játék" se, mert ezek a levelek automatikusan mennek a kukába.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása