aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játékvideó: the last of us (2013) Zalaba_Ferenc
2013. február 04. 13:31:00

Kategória: jatekhaz 1 komment

Ha a co-oppal felhígított Dead Space 3-tól nem csíkozod össze a nacit, a májusban érkező The Last of Us tesz majd róla, hogy idén se úszd meg kellemetlen pillanatok nélkül a játéknyüstölést. A Sony egy új, játszható demót prezentált az újságíróknak, melyben végre az egész apokalipszist okozó fertőzés is bemutatkozhat néhány gombafej közreműködésével, akik ezúttal nem popzenében, hanem embertársaik szétcincálásában utaznak. Mondjuk, a sikoltozás mindkét esetben garantált.

Az infók szerint kétféle fertőzöttel lesz dolgod: a runnerek feje még egyben van, ezért látják áldozataikat, így előlük jól el kell rejtőzni, a clickerek pedig a fertőzés azon stádiumába kerültek, amely olyan szinten deformálta a fejüket, hogy a szemeik teljesen eltűntek: ők vakok, viszont baromi éles a látásuk hallásuk, így őket lopakodó üzemmódban kell likvidálni. Mint ahogy az alanti paravideó is mutatja, ez nem olyan egyszerű.

Címkék

ps3 tps naughty dog the last of us game video survival game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr575062225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regggie 2013.02.04. 13:34:56

"ők vakok, viszont baromi éles a látásuk" - mármint a hallásuk, nem? :-)
Egyébként lehetne már Május..nagyon várom ezt a játékot!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása