aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 5. hét) Takács Máté
2013. január 31. 07:52:24

Kategória: film 7 komment

Paul Ruddéknak annyi, a rabszolgatartásnak annyi, a gengsztereknek duplán annyi. Heti bemutatók.

lincoln_small.jpg

  • 40 és annyi (This Is 40). Judd Apatow negyedik rendezése, és a cím ezúttal sem a játékidő perceit fejezi ki. Szinkronizált, 134 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.
  • Gengszterosztag (Gangster Squad). Se nevek, se jelvények: Ruben Fleischer Zombieland után Gengszterlandbe kalauzol el, ahol Sean Penn biztos szívesen eljátszotta volna az első nyíltan meleg gengsztert, de be kellett érnie Mickey Cohennel. Feliratos, 115 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Lincoln. Steven Spielberg 12 Oscar-díjra jelölt filmjében ragaszkodott a történelmi hűséghez, így az amerikai elnök vérszívó vámpírok helyett változtató voksokra vadászik. Feliratos, 150 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • A rajtaütés (Serbuan maut). Nagy népszerűségre szert tett indonéz akciófilm, amelyben annyi az ellen és az emelet, hogy abba még John McClane-nek is beletörne foga. A Cinema City Aréna és a Corvin Budapest Filmpalota, illetve a debreceni Apolló mozi és a balassagyarmati Madách Miniplex műsorán. Szinkronizált, 101 perc, Parlux Entertainment. 18 éven felülieknek.
  • Vérturisták (Sightseers). A gonosz kötött pulóvert hord, avagy egy különc pár sajátos elképzelései a kirándulásról. A Cirko-gejzír mellett Nyíregyházán és Kecskeméten látható. Feliratos, 88 perc, Cirko Film. 18 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)


Címkék

comedy gangster drama action sean penn judd apatow spielberg intercom cirko parlux eurocinema asian cinema magyarvalosag uip duna film brit flick heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr175054398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.31. 08:06:40

Két filmet is meg kell néznem: a Lincolnról lemaradtam, a Vérturistákat meg már csak a címe miatt is (meg aztán kíváncsi vagyok, mit művel Ben Wheatley a Kill List után).

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.01.31. 09:08:11

látta már valaki a This is 40-t?
Milyen volt? Érdemes?

freddyD 2013.01.31. 09:34:49

Ma a Raid, szombaton a Gengszterosztag majd a Lincoln

@Zalaba_Ferenc: A Kill List nálam még mindig legendás a minősíthetetlenül pocsék befejezése miatt. Így elszarni egy jó filmet ilyen fordulattal, egyszerűen érthetetlen

K. Kálmán 2013.01.31. 10:48:49

Hétvégén Gengszterosztag itthon, jövő hét elején pedig egy kis utazás a Lincolnért. De egy Spielberg-film nekem bőven megér ennyit.

freddyD 2013.02.01. 06:47:15

Volt szerencsém tegnap a Raid Corvinos verziójához. Nem tudom, a Cinema Cityben is ilyen kópiájuk van-e, de elég silány volt. Nem volt meg a megszokott mozis élesség és a film körül egy fekete keret volt. Főleg oldalt messze nem töltötte ki az egész vásznat. Elég lehangoló volt

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.02.01. 07:33:15

És milyen volt a szinkron? Hát a film? Amúgy BD-n is elég vacak minőségben jelent meg külhonban (rossz színegyensúlyú, helyenként életlen... sokszor "élettelen").

www.blu-ray.com/movies/The-Raid-Redemption-Blu-ray/47087/#Review

freddyD 2013.02.01. 09:53:01

@Zalaba_Ferenc: A szinkron tűrhető volt. Olyan marha nagy kihívás nem volt a színészeknek, max a folyamatos nyögés (ÚÚ,ÁÁ,ÍÍ) lehetett elég stresszes. Egyik karakter sem követelt topformát, szóval nem tűnt fel negatívan a szinkron. De olyan marha emlékezetes sem volt. Ha újra megnézném, eredeti hangsávval tenném.

A film igazából nem volt rossz, csak kicsit mást vártam. Amikor volt akció, az nagyon fasza volt (még sosem láttam ilyen megoldásokat, mint ott párszor), de a sztori elég gyermeteg volt néha. Meg a korrupt rendőrös történetszálat úgy ahogy van kihagyhatták volna.
Egyszerűen csak ennyit vártam: 1 ház, tiszta lap: Rendőrök fel, gengszterek le. Ehelyett ez az alapkoncepció elég hamar elakadt mindenféle bugyuta megoldással. De mondom, összességében tetszett, csak lehetett volna jobb is

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása