aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 2. hét) Takács Máté
2013. január 10. 07:13:02

Kategória: film 2 komment

Közeli jövő, közelmúlt, másik oldal, napos oldal, messzi dél. Heti bemutatók.

shadow_dancer_small.jpg

  • Dredd. Tárgyalás helyett agyalás, bíró helyett skúló: e dimenzióban és akcióban gazdag képregény-adaptációban a törvény két lábon jár, szóval az alkotmánybíróság csak komoly fizikai erőkifejtéssel tudná visszadobni. Csak 3D-ben látható. Szinkronizált, 95 perc, 16 éven felülieknek. Forgalmazza a Parlux Entertainment.
  • Kettős játszma (Shadow Dancer). Terroristának lenni nem egy életbiztosítás (hát még nem annak lenni), főleg, ha kisgyermekes anyák vagyunk. Közben a titkosszolgálatnak is jelenteni, az meg tényleg csak Clive Owen kedvéért vállalható. Feliratos, 102 perc, 16 éven felülieknek. Forgalmazza a Vertigo Média.
  • A messzi dél vadjai (Beasts of the Southern Wild). Nálunk ez a cím akár szerb milicistákat is takarhatna, ám ennél jóval élénkebb fantázia szükségeltetik ide: az elemeknek kitéve cseperedő amerikai kislány szembenéz mindazzal, amit az élet vadonja tartogat számára. A sokszoros díjnyertes dráma artmozik mellett multiplexekbe is beférkőzött. Feliratos, 93 perc, 12 éven felülieknek. Forgalmazza a Mozinet.
  • Napos oldal (Silver Linings Playbook). A Sivatagi cápák rendezőjének filmjében az idegszanatóriumból hazatérő tanárember cseberből vederbe esik, mikor találkozik egy különös fiatal nővel. Bradley Cooper Oscar-kvalitásairól tesz tanúbizonyságot, Jennifer Lawrence pedig ismétli azokat ebben a kritikai kedvencben. Feliratos, 122 perc, 16 éven felülieknek. Forgalmazza a Fórum Hungary.
  • ParaNorman. Norman látja a halottakat, még sincs szüksége Bruce Willis-re a boldoguláshoz: zombikkal, boszorkányokkal és felnőttekkel küzd meg, miközben hullanak a karok-lábak és záporoznak a poénok. Csak 3D-ben látható, eredeti nyelven a Cinema City MOM Park vetíti. Szinkronizált, 92 perc, 12 éven felülieknek. Forgalmazza a UIP-Duna Film.

    Továbbá szerdán éjfélkor Django már elszabadul néhány moziban...

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

Beasts-Of-The-Southern-Wild-poszter.jpg

Címkék

thriller mozinet forum hungary drama action clive owen dredd bradley cooper parlux jennifer lawrence magyarvalosag children movie 3d cinema uip duna film vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr515009416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.10. 07:33:02

És minden bemutatóról van kritika is. Van, amelyikről több is. Mindent az olvasókért. :)

-creeper- 2013.01.10. 08:23:50

Délután megyek az ítélethirdetésre.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása