aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + filmklip: metro (2012) Zalaba_Ferenc
2012. december 27. 15:02:58

Kategória: film 3 komment

Január végén robban be az orosz mozikba Anton Megerdichev Metro címre hallgató katasztrófafilmje, melyben egy, a Moszkva folyó alatt áthaladó, emberekkel rendesen megtömött metrószerelvényre töméntelen mennyiségű víz zúdul. Ha jól belegondolok, az utolsó orosz (illetve szovjet) katasztrófafilm, melyet láttam, a Katasztrófa földön-égen címre hallgatott, és már hátulgombolósként is meglehetősen gyérnek hatott (persze, ettől függetlenül imádtam), ez az új próbálkozás viszont az első trailer talán nem annyira, de a második előzetes és a most elérhetővé vált 8 perces filmklip alapján nem csupán színvonalasnak tűnik, de látványos hősködéstől és egyéb hollywoodi közhelyektől mentes megközelítésének hála nyugtalanítónak is (mondjuk, a kacsintó tolvaj nélkül azért meglettem volna).

Címkék

trailer disaster movie filmklip eurocinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr244983516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2012.12.27. 16:11:40

Hát ez fertelmes egy szarnak tűnik az első tréler alapján. A többit pedig pont ezért már nem is vagyok hajlandó abszolválni.

TommyGun77 2012.12.28. 07:38:23

A második trailer egész korrekt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása