aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 50. hét) Takács Máté
2012. december 13. 07:58:53

Kategória: film 4 komment

Temetés, gyászolás, szerelem és Középfölde. Heti bemutatók.

  • Alpok (Alpeis) A velencei filmfesztiválon forgatókönyvi díjjal jutalmazott filmben egy sajátos vállalkozás az elhunytak helyére biztosít pótló személyt a gyászidőszak könnyebb elviselése érdekében. Görögök. Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Pécs, Szolnok és Szombathely műsorán. Feliratos, 93 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Börni, az eszelős temetős (Bernie) Igaz történet alapján készült fekete komédia egy temetkezési vállalkozóról, akinek szolgálatai keresettebbek, mint a legpuccosabb esküvői helyszín. Jack Black Budapesten, Debrecenben, Gyöngyösön, Győrött, Kecskeméten, Székesfehérvárott és Szolnokon várja a klienseket. Szinkronizált, 104 perc, Parlux Entertainment. 12 éven felülieknek.
  • Életem szerelme (La chance de ma vie) Nem csak Nick Cassavetes-nek lehet ilyenje: francia romantikus vígjáték egy minden barátnőjére szerencsétlenséget hozó fickóról, aki végre megtalálni látszik a nagy őt, ám a balsors elkerülheti-e végre? Kiderül a budapestiek, a szegediek és az élelmesebb bölcskeiek, kecskemétiek és paksiak számára. Feliratos, 87 perc, Anjou Lafayette. 12 éven felülieknek.
  • A hobbit: Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey) Fantasy-kalandfilm. Látható országszerte 2D-ben, 3D-ben, továbbá IMAX 3D-ben és a kijelölt mozikban HFR 3D-ben (Cinema City Aréna, Cinema City Wested, Átrium Eurocenter Óbuda), míg feliratosan tizenegy Cinema City mozi játssza, 2D-ben. Szinkronizált, 166 perc, Fórum Hungary. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

poster_thehobbit_hun04.jpg

Címkék

fantasy jack black comedy hobbit forum hungary drama parlux eurocinema magyarvalosag 3d cinema vertigo media anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr94963021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.13. 08:03:44

A hobbitot szeretném ismételni - voltaképp teljesen mindegy, milyen változatban, de lehet, hogy 2D-s, feliratos változat lesz belőle.

K. Kálmán 2012.12.13. 11:09:33

A hobbittal megvárom a jövő hetet, addigra talán lecseng az első heti őrület. (Ebből is látszik, hogy a film nincs a várólistám tetején.)
Az Életem szerelme című vígjátékot viszont bátran ajánlom a romantikus vígjátékok kedvelőinek, mert kategóriájában az egyik legkellemesebb meglepetés volt az idén.

freddyD 2012.12.13. 12:01:34

Hálag égnek van sima verzió is a Hobbitból

Andrews 2012.12.13. 17:38:50

Majd írsz a sima feliratos változatról is rövid szösszenetet? Úgy még lehet én is megnézem még egyszer.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása