aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: jobs (2013) Fata Richárd
2012. december 04. 09:23:11

Kategória: film 1 komment

Az Ashton Kutcher főszereplésével készült jOBS lesz a 2013-as Sundance zárófilmje, és ennek örömére itt az első hivatalos fotó. A versenyfilmek kihirdetése után a januári fesztivál Premieres szekciójának címeit is nyilvánosságra hozták, és szintén a Sundance-en debütál többek között a Before Midnight, a Stoker, a Lovelace, a majdnem nálunk forgatott The Necessary Death of Charlie Countryman (Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen, Aubrey Plaza), valamint Joseph Gordon-Levitt író-rendezői bemutatkozása, a Don Jon's Addiction is (amelyben pornófüggő modern Don Juant alakít, Scarlett Johansson és Julianne Moore oldalán).

Mindeközben Aaron Sorkin továbbra is dolgozik a Sony konkurens Steve Jobs-filmjének forgatókönyvén, és nemrég elárulta, hogy ez utóbbi mindösszesen három jelenetből fog állni. Az egyenként félórás jelenetek az Apple három jelentős termékének (az eredeti Mac 1984-ben, a NeXT 1990-ben és az iPod 2001-ben) bejelentése előtti, kulisszák mögötti perceket fogják bemutatni – méghozzá valós időben. Lehet, hogy Kutcherék voltak a gyorsabbak, de nem feltétlenül ők lesznek az izgalmasabbak is...

jobs_ashton_kutcher.jpg

Címkék

apple ashton kutcher sundance aaron sorkin biopic film kep filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr734946483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2012.12.05. 00:32:04

"az eredeti Mac 1984-ben, a NeXT 1990-ben és az iPod 2001-ben"

A koncepció tetszik, az viszont nem, hogy a manapság sokkal relevánsabb iPhone/iPad kimaradt. Tudom, vannak más szempontok is, de az utóbbi két termék nélkül valószínűleg a film sem készült volna el.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása