aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 43. hét) Takács Máté
2012. október 25. 21:16:57

Kategória: film 3 komment

Kesztyűs kéz, nyomozó faágacska, politikai aktivitás és főzőcskézés, szakadó ég. Heti bemutatók.

  • Ai Weiwei: Never Sorry Korhatáros portréfilm egy kínairól, akit a tank alighanem megkerülne a Tiananmen téren. Látható a budapesti Toldi moziban. Feliratos, 91 perc, CinefilCo. Kft. 16 éven felülieknek.
  • Barátom, Knerten 2: Knerten nyomoz (Knerten gifter seg) Az életre kelt faág és kisfiú barátja egy kerékpár-baleset felelősét kutatja, avagy valaki rossz fát tett a tűzre. A norvég mesefilm Budapesten az Urániában és a Tabánban látható, illetve a szolnoki Tiszapart moziban. Szinkronizált, 78 perc, Anjou Lafayette. Korhatár nélkül megtekinthető.
  • Ízek palotája (Les saveurs du Palais) Egy francia séf a köztársasági elnök személyes szakácsa lesz, de vajon ki tör kinek borsot az orra alá a politika konyhájában? Budapesti multiplexek és artmozik műsorán. Feliratos, 90 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • Skyfall James Bond a holnap markában: csak pénteken hajnalban, a világpremier napján rajtol a 23. kaland, ami talán megkeveri kicsit a dolgokat, de a látottak biztosan felrázzák a közönséget. Országszerte látható, főleg szinkronizáltan (például IMAX 2D-ben is), de felettébb sok helyütt feliratosan is: Cinema City Alba, Allee, Aréna, Debrecen, Győr, Mammut, Miskolc, MOM Park, Pécs, Szeged, Westend. Szinkronizált, 143 perc, Fórum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Vörös kesztyű (Manusi Rosii) '56 után egy fiatal erdélyi diákot egy olyan bűntettért tartóztatnak le, amit nem ért, s mint rabtársai, ő is egyszerű tévedésnek véli. A román dráma a Tabánban csíphető el. Feliratos, 123 perc, Anjou Lafayette. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

bond comedy forum hungary drama documentary eurocinema magyarvalosag children movie brit flick anjou lafayette heti bemutatok ads service french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr464870382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2012.10.25. 22:02:11

Skyfall

Pénteken felirattal, szombaton szinkronnal. Meg lehet, hogy vasárnap is felirattal. Meg majd IMAX-ben. Szóval a The Dark Knight után ez lesz az első film, amit négyszer nézek moziban. Vagy ötször.

freddyD 2012.10.26. 07:32:26

Off: Magyar Box office cikk nem lesz? :(

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.26. 18:09:36

@freddyD: Lesz, rövidesen. Kárpótlásul a késlekedésért heti. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása