aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fogyassz egy rövidet: monster roll (2012) Zalaba_Ferenc
2012. október 22. 18:53:05

Kategória: film 3 komment

No, erre befizetnék. Dan Blank rövidfilmjében a mélyben lakó vízi szörnyetegek fellázadnak az emberek ellen, amiért azok már nem csupán szükségletből, hanem kedvtelésből is ritkítják az óceánok lakóit. A tengerfenékről érkező veszedelemmel (óriáspolipokkal, -rákokkal és egyéb tüskés-nyálkás izékkel) csak néhány bátor sushi chef mer szembeszállni. Mondom, erre simán befizetnék.

poster_monsterroll.jpg

Blank amúgy azt nyilatkozta a stuffról, amely igazából egy "showreel", hogy egy olyan egész estés filmben gondolkodik, amely visszahozná az olyan szörnyfilm-klasszikusok hangulatát, mint a Szellemirtók, a Szörnyecskék vagy a Nagy zűr Kis Kínában, miközben olyan karakterközpontú filmek tradícióit is követné, mint a District 9 vagy A gazdatest. Nos, karakterekkel ez a rövidke még nem nagyon szolgál, de a kíváncsiságomat maximálisan felkeltette.

Címkék

poster monster movie b film short movie asian cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr164863009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2012.10.25. 14:16:01

Ez ebben a formátumban működik, de egy egész estés filmhez kevés. Így tökéletes, ahogy van.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása