aeon flux

ready for the action now, danger boy?

justice league 2015 nyarán? Zalaba_Ferenc
2012. október 18. 23:43:09

Kategória: film 3 komment · 1 trackback

Hosszú cikkünkben már levezettük, mit gondolunk a Warner "DC stratégiájáról", de időközben az is kiderült, hogy a tökölődés egyik oka az volt, hogy a Warner nem birtokolta 100%-os jogszerűséggel Superman jogait.

Történt az, hogy Superman figurájának egyik társalkotója, Joe Shuster húga, Jean Peavy 1992-ben egyezséget kötött a Warner Bros.-szal, hogy egy bizonyos járadék fejében a stúdió birtokba veheti Superman filmes jogait. Idővel aztán ezt az egyezséget megkérdőjelezték, még tárgyalásra is sor került, ahol az egyik bíró Peavy javára döntött, és ezzel Superman jövője bizonytalanná vált - miközben a Warner már javában Az acélemberen dolgozott. Természetesen a stúdió új tárgyalást kezdeményezett, és tegnap új döntés született: 2013-tól Superman a Warneré (a per részleteiről itt olvashattok).

Ameddig Peavy fellebbezésére várunk (várja a fene), a Warner azon nyomban beindította a fogaskereket, és ugyan hivatalos bejelentést ezúttal sem tett, de az LA Times értesülései szerint a Justice Leauge-film bemutatóját 2015 nyarára tervezi (Will Beall, a Gengszterosztag írójának forgatókönyvéből). Ez azt jelenti, hogy a stúdiónak nagyon gyorsan rendezőt és szereplőgárdát kell találnia, ha nem akar moslékot. Ja, és a JLA-t semmilyen egyéb DC-film nem fogja megelőzi, szóval Batman-újrára legkorábban tényleg csak 2016-ban számíthatunk.

Szóval 2015. Mi is jön még azon a nyáron? Ó, csak nem a Bosszúállók folytatása?

Címkék

flash superman batman hollywood justice league superhero dc comics wonder woman green lantern

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr964857292

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Piano teacher worcester 2019.05.28. 18:55:00

A kandahári fogoly és a szarvastehén - jetplanes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sütemény1975 2012.10.19. 09:00:02

Batman ujra? Ennyire nincs otlet?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.19. 10:08:51

és ha a Bosszúállók elp.csázzák a JL-t akkor nem is lesz nagyon több rész belőle...

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2012.10.19. 16:16:58

továbbra is feleslegesnek tartom ezt a project-et (pedig nagy superhero fan vagyok), ez a kapkodás meg egyenesen kiábrándító.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása