aeon flux

ready for the action now, danger boy?

surprise, surpise: készül a justice league film Zalaba_Ferenc
2012. június 06. 08:37:13

Kategória: 15 komment

Miközben a Bosszúállók épp felkerült a minden idők legsikeresebb filmjeinek dobogójára, úgy tűnik, a Warner is rádöbbent végre, hogy micsoda kincsek vannak a kezében, és ismét elindította a Justice Leauge-filmet a megvalósulás útján. Remek cikkében batboy már kifejtette a támpontokat, így csak remélni merem, hogy a forgatókönyv megírásával megbízott Will Beall (Gangster Squad) megpróbálja majd összekötni a már létező DC/Warner-portékákat, és nem egy újabb stand alone univerzumot hoz létre. Ez utóbbi elég nagy öngól lenne. Az előbbi eshetőségét erősíti, hogy a pletykák szerint Wonder Woman- és Flash-filmek is készülőben vannak... Ti kiket szeretnétek látni a csapatban?

Címkék

flash superman batman justice league superhero dc comics wonder woman green lantern

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr574769562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_141758 2012.06.06. 08:43:59

Az alapítók mindenképpen ott kellene, hogy legyenek. Batman, Superman, Csodanő, Flash és Zöld Lámpás. A többiek (Aquaman, Marsbéli Vadász) kicsit neccesen kivitelezhetőek, de például a CW által idén ősszel induló Arrow sorozatból beemelhetnék a Zöld Íjászt is pölö. Ami még egy másik érdekes kérdés, hogy ki lesz a main boss?

Eszter 2012.06.06. 09:59:42

szuper! hát,én mkit szívesen látnék (az Avengersből is hiányzott Hangya és Darázs,de érthető az elhagyás),azzal nincs gond,de túlzsúfolt lenne...így maradnék annál én is,hogy az alapcsapat legyen,esetleg pár perces beugrás szinten Aquamen és Martian Manhunter...ha pedig követnék az Avengers-t,tehát kvázi nem lenne konkrét nagyfőnök (ahogy RDJ sem volt azért orrba-szájba nyomva),annak örülnék

Ismeretlen_77710 2012.06.06. 11:46:14

Csak az a kérdés, hogy Batman-t ki fogja játszani? Bale azt nyilatkozta Ő negyedszer maximum akkor bújna megint a bőregér jelmezébe, ha Nolan dirigálná, de arra semmi esély, hogy a rendező elvállalja ezt a projektet is.

Ismeretlen_122737 2012.06.06. 11:52:12

3: az egészen nyilvánvaló már egy jó ideje, hogy nem Bale fogja játszani :) Sokan emlegették Armie Hammert, hogy jól nézne ki Batman/Bruce Wayne bőrében, és van is benne valami.

Ron · http://daniaronblog.blogspot.com 2012.06.06. 13:03:00

Superman: A Snyder féle Superman beleillik a képbe Zöld Lámpás: Ő is. Hiába felejtős a filmje, nem mondana ellent egy JLA-nak. Batman: A Nolan-trilógia befejeztével jöhet az új franchise. Wonder Woman, Flash: az ő filmjeik még nyitott könyvek

abelh 2012.06.06. 13:10:30

4: Justice League Batmannek szerintem nem egy kölyök kéne, hanem egy karizmatikus férfi, egy Jeffrey Dean Morgan szerű fickó, akire ha ránézel tényleg egy öncélú igazságosztó jut eszedbe, nem pedig az, hogy még mindig anyuci miatt sírja tele a köpenyét és nem tud mit kezdeni a pénzével.

Axlkenobi 2012.06.06. 13:14:36

Szerintem nem olyan biztos még, hogy Bale nem vállalná el. Főleg, ha a Warnernek lesz annyi esze és egy jó zsíros csekkel megkínálják Nolant, hogy ugyan legyen már a Justice League-filmnek is a "keresztapja", mint teszi azt az új Superman-nel. Ha ezt a - szerintem nem lehetetlen - bizniszt pedig nyélbe tudják ütni, akkor úgy gondolom, hogy Christian Bale is simán meggyőzhető. Ami a JLA csapatot illeti, én is egyetértek azzal, hogy nem kell túlzsúfolni az egészet. Kell Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman és még a maradék háromból (Martian Manhunter, Flash, Aquaman) valaki. Öt karakter bőven elég. Ráadásul az előbb felsoroltak közül az első hármat már a nagyközönség is megismerhette alaposan, így WW-nek kéne egy saját film, a plusz ötödik tagot pedig magában a JLA-filmben lehetne bemutatni.

Ismeretlen_1068 2012.06.06. 13:15:39

4: Őt leginkább azért emlegetik, mert a George Miller féle Justice Leauge-filmben ő is játszotta volna Batmant. Egyébként egy JL-filmet szerintem nem szabad a Nolan-univerzumra építeni, ennél tarkább, infantilisebb, khm... marveles megközelítés kell. :)

Eszter 2012.06.06. 13:21:43

Jeffrey Dean Morgan-t adom,Wonder Woman-nek pedig a Haywire-s csaj (mindig elfeledem a vezetéknevét Gina),vagy senki,nem kell Megan Fox féle cicababa,és egyetértek azzal,hogy nem huszonévesekkel kell telepumpálni a képregényhős filmeket,ha nem indokolt (X-men: First Class)

Ismeretlen_77710 2012.06.06. 14:11:24

Nem úgy volt régen hogy ha lesz egy Wonder Woman film, akkor Christina Hendricks-et akarják rá megvenni? Tudom sokan visszariadnak tőle, de szerintem meg van benne a kellő szexiség, ráadásul színésznőnek sem utolsó.

Koczy · http://koczy2.wordpress.com 2012.06.06. 16:02:44

"Nem úgy volt régen hogy ha lesz egy Wonder Woman film, akkor Christina Hendricks-et akarják rá megvenni?" Én hallottam Megan Fox-ról is, meg Beyoncé-ról is, dehát ezek csak pletykák. Egyébként tavaly ugye megpróbálkoztak egy Wonder Woman tévésorozattal (abban Adrianne Palicki játszotta), ami nagyon rosszul sikerült (nem is lett belőle sorozat, csak a Pilot készült el), szóval nem tudom, mikor fognak újra a karakterhez "nyúlni". A Justice League-be viszont bele kéne tenni. Egyébként egy másik post-hoz már írtam, hogy én pl. egyik személyes kedvencemet, Michelle Ryan-t el tudnám képzelni Wonder Woman-ként, de erre semmi esély nincs (tekintve, hogy nem hiszem, hogy a közeljövőben -vagy egyáltalán- Hollywood közelébe megy még egyszer). Szóval nem tudom. Gina Carano, mint Wonder Woman mondjuk elég badass lenne, de valahogy...nem is tudom. Jeffrey Dean Morgan-t én valahogy abszolút nem tudom Batman-ként elképzelni. Meg amúgy sem lenne jó, ha megint új színész játszaná. Valahogy Bale-t kéne meggyőzni. Amúgy szerintem is Superman, Batman, Wonder Woman, Flash és Zöld Lámpás elég lenne a csapatba elsőre. Esetleg még Martian Manhunter.

Ismeretlen_1068 2012.06.06. 19:05:16

Mark Millar: "A pal of mine is good friends with the new Justice League screenwriter and said his take on the team is incredible. Very real-world and not at all what you might expect. WB has a chequered history with their superhero characters. They're great with their boy wizards, but less consistent with their DC stable. But my chum said that this could be a thing of beauty and has been in the works for a little while now, not just an Avengers knock-off. Best of luck to them. The tidbits I heard sound quite dark and mature, which isn't what I expected. But word on Gangster Squad is great too so I feel this is in really good hands."

Ismeretlen_1068 2012.06.06. 19:06:31

Mark Millar: "A pal of mine is good friends with the new Justice League screenwriter and said his take on the team is incredible. Very real-world and not at all what you might expect. WB has a chequered history with their superhero characters. They're great with their boy wizards, but less consistent with their DC stable. But my chum said that this could be a thing of beauty and has been in the works for a little while now, not just an Avengers knock-off. Best of luck to them. The tidbits I heard sound quite dark and mature, which isn't what I expected. But word on Gangster Squad is great too so I feel this is in really good hands."

Ismeretlen_597217 2012.06.06. 20:17:21

Ha már Batman, akkor Jon Hamm. Masszív is, charmeur is, és egy érettebb Batmant nagyon jól tudna hozni (Morgan, mint Batman, se lenne rossz, de Bruce Wayne-ként valahogy nem lenne igazi...)

Eszter 2012.06.07. 06:50:48

igen,mondjuk Bruce Wayne-ként necces lenne JDM,és nyilván én is leginkább Bale-t szeretném,de jelenleg nem tennék rá,hogy elvállalja C. H. meg szexi,persze,de nem hiszem el neki,hogy idejön,és szétrúgja akárki sejhaját

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása