aeon flux

ready for the action now, danger boy?

thor: the dark world szinopszis k.g. (törölt)
2012. október 15. 07:13:41

Kategória: film 5 komment

A napokban futott be a Thor 2 (avagy pontos címén a Thor: The Dark World) hivatalos szinopszisa a Marveltől. Természetéből fakadóan spoileres, de igazán csak azoknak ajánlott kerülni, akik az előzeteseket sem tervezik megnézni.

thordw-crop.jpg

THOR: THE DARK WORLD continues the big-screen adventures of Thor, the Mighty Avenger, as he battles to save Earth and all the Nine Realms from a shadowy enemy that predates the universe itself. In the aftermath of Marvel's THOR and MARVEL'S THE AVENGERS, Thor fights to restore order across the cosmos…but an ancient race led by the vengeful Malekith returns to plunge the universe back into darkness. Faced with an enemy that even Odin and Asgard cannot withstand, Thor must embark on his most perilous and personal journey yet, one that will reunite him with Jane Foster and force him to sacrifice everything to save us all.

Szabad fordításban: Thor a Föld és a Kilenc Birodalom védelmében egy titokzatos, a világmindenségnél is idősebb ellenséggel száll szembe. A Thor és a Bosszúállók eseményei után Thor a rend visszaállításáért küzd kozmosz-szerte, de egy ősi faj visszatér a bosszúra szomjas Malekith vezetésével, hogy az univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tudja megállítani őket, így Thornak az eddigi legveszélyesebb és leginkább személyes útjára kell indulnia, melynek során újra találkozik Jane Fosterrel és végül arra kényszerül, hogy mindenét feláldozza mindannyiunk megmentése érdekében.

Ti mit gondoltok? A néhány mondatos összefoglaló alapján a film mozgalmasnak ígérkezik, és ügyesen emeli a téteket a kozmikus fenyegetést jelentő ellenség szerepeltetésével, de vajon a Bosszúállókhoz hasonló popcorn-klasszikust avathatunk a személyében, vagy jobban fog hasonlítani a kissé vérszegény első részre?

Címkék

fantasy marvel sci fi thor natalie portman sequel superhero idris elba chris hemsworth tom hiddleston

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr134848541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.15. 07:28:54

Az ilyen jóóó előre kiadott szinopszisokban általában nulla érdemi információ van, és ettől a fenti se tér el: Thor újabb és az első résznél természetesen nagyobb fenyegetés elé néz, és az most már nem járja, hogy csak egy távoli Disneyland jövője forog kockán, az egész kozmoszt bajba kell sodorni. Remélem, a Földön játszódó jelenetek - ha lesznek ilyenek - nem szorítkoznak majd egy egyutcás városkára, és azt is nagyon remélem, hogy Natalie Portman több lesz szépen mosolygó díszletnél.

McCl@ne 2012.10.15. 07:44:50

Avengers szintet értelemszerűen kicsi az esélyes, hogy megüsse, lévén nem Whedon rendezi, a kérdés inkább az, hogy a silány és tizenkettőegytucat alapra rutinosan (és dögunalmasan) megrendezett előzményfilmek szintjét képesek-e megugrani, tanulva a Bosszúállók sikeréből?!

Egyébként nem hiszem. Sőt, talán még rosszabbak lesznek, mert elkényelmesedve próbálják meglovagolni a közös film sikerét, mondván, hogy úgyis megnézi majd ezeket mindenki egy ekkora siker után.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.15. 08:20:10

@McCl@ne: nem csak azért nem, mert nem whedon rendezi, de az első film is max közepes volt, és ez se ígér sok jót.

McCl@ne 2012.10.15. 08:34:36

@doggfather: most úgy összességében beszéltem az Avengers-hez kapcsolódó MARVEL filmekről... Az Iron Man első részét leszámítva maximum közepes volt mindegyik, de inkább rossz.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.15. 08:50:12

@McCl@ne: én meg úgy gondoltam, hogy a thor még azokhoz képest is gyengébb volt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása