aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 41. hét) Takács Máté
2012. október 11. 07:48:18

Kategória: film 1 komment

Felnőtté váló kislányok, fogyatkozó albánok, szaporodó nejek. Heti bemutatók.

  • Aglaja Cirkuszolás Ónodi Eszterrel, avagy a ritka női név ritka fajta magyar filmet takar: jót. Előadások Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Kecskemét, Kiskunhalas, Szeged, Székesfehérvár, Szentendre, Szolnok és Szombathely városában. 110 perc, Ristretto Distribution. 16 éven felülieknek.
  • Elrabolva 2. (Taken 2) Liam Neeson szuperügynökként azt teszi, amihez a legjobban ért: európai gazembereket likvidál. Nem is csoda, hogy Albánia a kontinens legelszigeteltebb országa. Feliratos, 91 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • A második feleség (Kuma) Öregecskedő mellé fiatalt is: a török hagyományok és az európai (nem)szokások ütköznek ebben a fesztiváldíjas osztrák drámában. Látható Budapesten, Szegeden és Szentendrén. Feliratos, 92 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.

    A Cinema City filmünnepet tart csütörtök és vasárnap között. Premier előtt látható ezalatt a Magic Boys című magyar film, illetve a teljes műsorhéten Susanne Bier filmje, a Csak a szerelem számít.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

magyarfilm drama action sequel liam neeson provideo eurocinema magyarvalosag vertigo media ristretto distribution heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr484832177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-creeper- 2012.10.11. 08:30:17

Aszongya a Petőfi, hogy a Neeson végén Alex Clare dala, a Too Close megy. Akkor bent maradunk, megvárjuk.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása