aeon flux

ready for the action now, danger boy?

willis vs. levitt Zalaba_Ferenc
2012. szeptember 27. 07:05:30

Kategória: film 4 komment

Mától játsszák a mozik Rian Johnson új filmjét, a sci-fi zsánerét zavarba ejtő intenzitással feszegető Looper - A jövő gyilkosát. A vélemények már az előzetes vetítések alapján is megoszlanak: én nagyon bírtam a film eklektikáját, amely helyenként már-már sokkoló volt, másoknak viszont megfeküdte a gyomrát, csak úgy, mint a fiatal Bruce Willisszé maszkírozott (pingált?) Joseph Gordon-Levitt. Persze, néhány állókép - melyből az egyiken ráadásul Willisnek van haja! - és egy rövidke montázs alapján nehéz kimondani a verdiktet, de már lehet némi képetek arról, hogy Johnsonék mire törekedtek. Szerinted mennyire jártak sikerrel?

looper_youngbrucewillis.jpglooper_josephgordonlevitt.jpg

looper_levittvswillis.jpg

Címkék

sci fi bruce willis drama action emily blunt joseph gordon levitt rian johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr534805569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-creeper- 2012.09.27. 08:19:12

Tök jópofa lett. Mondjuk azt nem értem, Gordon-Levitt miért beszélt az előzetesben olyan donnie darkós gügyögősen, de sebaj. Mellesleg az efelett álló, "nézünk, mint a moziban" topichoz már megint nem engedett hozzászólni.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.27. 09:39:13

@-creeper-: Úgy tűnik, a felszívódott kommented felbukkanásához egy újabb komment kellett - ennek köszönhetően frissült csak a poszt. :/

Ez van, azt hiszem, ehhez hozzá kell szoknunk.

geomayler 2012.10.08. 10:01:34

Nekem elég fura volt Levitt, egy darabig azt hittem a jövőben a férfiaknál is divatba jött a smink, annyira élénk a szemöldöke, meg mintha ki lenne rúzsozva.
Meg az egész valahogy mesterséges hatást kelt, részben azért, mert tudom hogyan néz ki a színész eredetileg.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása