aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 34. hét) Takács Máté
2012. augusztus 23. 07:40:32

Kategória: 3 komment

Jó szándékú politikusok, kalandor tündérek, dolgos cselédek és beszélő mackók: egy sereg mesebeli lény árasztja el a hazai mozikat. Heti bemutatók.

Jó szándékú politikusok, kalandor tündérek, dolgos cselédek és beszélő mackók: egy sereg mesebeli lény árasztja el a hazai mozikat. Heti bemutatók.

  • Államérdekből (L'exercice de l'État) Egy francia miniszter mozgalmas és döntésekkel teli napja, amit három César-díjjal honoráltak. A Parluxnál állandósult szinkront impozáns lista alkotja: Kulka János, Hegedűs D. Géza, Szacsvay László, Götz Anna. Látható Budapesten, Debrecenben, Dunaújvárosban, Pécsett, Szegeden és Szolnokon. Feliratosan a Cinema City Allee, Aréna és Pécs vetíti. Szinkronizált, 115 perc, Parlux Entertainment. 16 éven felülieknek.
  • Csingiling: A szárnyak titka (Secret of the Wings) A legkisebbek között népszerű Disney-figura egy térhatású kalandban tér vissza a mozikba és mi az elsők között láthatjuk, kizárólag 3D-ben. Szinkronizált, 91 perc, Fórum Hungary. Korhatár nélkül megtekinthető.
  • Szerelem a hatodikon (Les femmes du 6ème étage) A jómódú francia úriember beleszeret a spanyol cselédbe. Erre a szituációra kérdezné Levente Péter: de hogy lesz ebből mese? Majd segít rajtunk a féltucat fővárosi mozi, plusz egy győri, egy szentendrei és egy tapolcai. Feliratos, 104 perc, Mozinet. 12 éven felülieknek.
  • Ted Mark Wahlberg nem csak barátnőjével, hanem plüssmedvéjével is együtt él. Elég nagy a rakás, és jó poénokban sem szűkölködünk, például megtudhatjuk, miért ír egy játékmackó panaszlevelet a Hasbrónak. A Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is látható. Szinkronizált, 106 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

disney comedy animation mozinet forum hungary drama mark wahlberg romance kulka janos seth macfarlane parlux uip eurocinema magyarvalosag children movie 3d cinema heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr414769883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.08.23. 08:00:30

A Tedet tegnap megnéztem még egyszer, és újra csak szinkronnal. Ugyebár Stohl Andrásról mindig is tudtuk, hogy az egyik legjobb aktív szinkronhang az országban, de Nagypál Gáborban emberére akadt: az év egyik legjobb double actje magyarul is remekül működik. Persze, eredeti nyelven is látni akarom és fogom, de aki látatlanban fanyalogni merészel a szinkrontól, az mindjárt kap egy csicskalángost. :)

Ismeretlen_82723 2012.08.23. 08:19:04

1: Ennél a csicskalángosnál amúgy tudod, mit mond eredetiben? "Someone had to go Joan Crawford on him" - utalva a Mommie Dearest című filmre. Imádom Seth MacFarlane-t...ilyen másnak nem jutna eszébe.

Nándó 2012.08.23. 08:57:02

Ez az Államérdekből nagyon jónak hangzik! Szerintem lecsekkolom

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása