aeon flux

ready for the action now, danger boy?

b-oldal #3 Zalaba_Ferenc
2012. július 13. 10:32:41

Kategória: 6 komment

Javában zakatol a Comic Con, szóval van hírünk szép számmal. Az alábbi sorokban olvashattok a DC Comicsról, a Man of Steelről, Dredd bíróról, az EX2-ről és a Skyfallról...

Javában zakatol a Comic Con, szóval van hírünk szép számmal. Az alábbi sorokban olvashattok a DC Comicsról, a Man of Steelről, Dredd bíróról, az EX2-ről és a Skyfallról...

  • Első hírünk kapásból nem Comic Con-témájú, de nem mehetünk el szó nélkül a Warner hülyesége mellett. Hiába fejtegettük, hogy a stúdiónak sürgősen lépnie kell, különben végképp lemarad a Marvel mögött, jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetkező 3 évben a Man of Steel lesz az egyetlen DC-témájú mozifilm, sőt, egyes források szerint a kétségkívül érkező Justice Leauge filmet nem fogják megelőzni semmiilyen bevezető mozik, hanem majd ez szül spinoffokat, mert hát az ilyesmi korábban is bevált, ugye Elektra?
  • Azért persze van némi mozgolódás DC-ügyben: a Rocksteady elvileg olyan játékot fejleszt, melyben a JLA valamennyi karaktere feltűnik majd, továbbá ősszel indul az Arrow című tévésorozat, melynek előzetese egészen ígéretes, és vannak terveb rajzfilmek, rajzfilmsorozatok és egyéb mókák.

  • Még mindig a DC-nél maradva: az első Man of Steel előzetes megkapta a maga besorolását (bárki által megtekinthető), és ezzel együtt a játékidejét is: a 87 másodperc hosszú teaser a TDKR előtt debütál (pontosabban valószínűleg a Comic Conon).
  • Levetítették a Dreddet, és a visszhang meglehetősen pozitív: a film feszes és durva akcióorgiát ígér, habár narratívájában erősen emlékeztet a The Raidre, és az alacsony költségvetés is meglátszik rajta, de egy biztos: el lehet végre felejteni a Stallone-féle családbarát förmedvényt. Kedvcsinálónak íme egy vadi új, igen csak szépen megkomponált klip a filmből:

  • A The Hobbit is bemutatkozik a Comic Conon, de egyelőre csak 24fps-ben. Mint tudvalévő, Peter Jackson 48 fps-ben (azaz 48 képkocka per másodperc) forgatja a filmeket, melyek első debütálása tévéfilmes érzetet keltett egyes nézőkben, de a helyetekben én nem aggódnék túlzottan: anno a HD-re is azt mondták, hogy megöli a moziélményt, haha. A CC-s panel már áll, gyorsan le is kapták az ott kiállított karakterplakátokat.
  • További bemutatók a CC-ről:
    • az utolsó Twilight első 7 perce, melyben Bella kipróbálja, milyen perkökkel jár, ha az ember vámpírrá változik (hegyekről ugrándozik, nagyvadakkal hadakozik, a rajongók pedig hangosabban sikítoznak);
    • a méregdrága The Lone Ranger első, befejezetlensége ellenére is látványos előzetese (a Johnny Depp főszereplésével és Gore Verbinski rendezésében készülő western/fantasyben lesz valami gigászi vonatos akciójelenet);
    • Stephenie Meyer is felbukkant, hogy bemutasson néhány percet következő könyve, a The Host adaptációjából, melyet Andrew Niccol rendez - puskáznom kell - Saoirse Ronan főszereplésével; a filmben és a prezentált felvételeken a Földet csaknem teljesen magukévá tevő testrablók az utolsó embereket hajkurásszák, mindezt Niccol féle minimalista, többnyire kőből és gránitból készült díszletek között, feltűnően elegáns öltözetben.

  • Megvolt a The Expendables 2 panel is, melyen Arnie és Sly osztotta a népet, de leginkább egymást: "három évtizeden át versengtünk egymással: ki ölte meg a legtöbb rosszfiút, ki volt az izmosabb, kinek az izmain volt több olaj". A két akciótata együttes életkora 131 év!

  • Egyéb hírek: a World War Z-t mégsem Damon Lindelof írja át, hanem Drew Goddard, a The Cabin in the Woods ír/rendezője. Lehet-e ebből még jó film?
  • Channing Tatum folytatná a Magic Mike-ot, és a folytatásnak khm... nagyobb feneket kerítene.
  • Will Smith filmet rendezne, méghozzá Káinról és Ábelről... vámpírokkal.
  • Mads Mikkelsen mégsem lesz rosszfiú a Thor 2-ben.
  • Végül, de nem utolsósorban íme az első kép a Skyfall új Q-járól, Ben Whishaw-ról.

Címkék

superman bond hobbit will smith johnny depp brad pitt thor lord of the rings stallone arnold schwarzenegger peter jackson mads mikkelsen twilight gore verbinski andrew niccol dc comics b oldal karl urban robert pattinson kristen stewart stephenie meyer dredd lena headey the expendables taylor lautner channing tatum saoirse ronan filmklip filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr224769696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batboy 2012.07.13. 10:42:36

Expendables 2 Panel Kérdés a színészekhez: Ha összeverekednének vajon melyikük győzne? Stallone: Akinek jobb az ügyvédje. Imádom.

Last 2012.07.13. 10:43:06

Nem értem a DC-t, mert oké, hogy le vannak maradva a Marvellel szemben, de miért erőltetik a J. L. filmet, mikor a legtöbb nem képregénybuzi ember, azt se tudja pl. ki az a Flash mondjuk. Először külön filmeket a figuráknak, aztán jöhet az egyesítés. Nem tanultak a Marvel gépezetből? Ami egyszer működik azt miért kell megfordítani? Így is, úgyis le lesznek maradva.

Narg 2012.07.13. 12:04:30

Nem lesz Mads Mikkelsen Thorban? *sad panda*

Jester 2012.07.13. 17:33:50

Holvan Q az utolsó képen? A nyápic nyúlon túl?

skaven 2012.07.15. 01:33:22

#4: neeeem, Q a taska, csak van egy random szereplo is meg a kepen. :)

malibu · http://www.nuskull.hu 2012.07.16. 16:18:56

A Skyfall annyira multifunkcionális, hogy Q előzményfilm is lesz?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása