aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 28. hét) Takács Máté
2012. július 12. 07:20:30

Kategória: 2 komment

Állatkertté válnak a mozik, kifutóikat pedig bikák és pókok veszik használatba. Heti bemutatók.

Állatkertté válnak a mozik, kifutóikat pedig bikák és pókok veszik használatba. Heti bemutatók.

  • Bikanyak (Rundskop) A legjobb külföldi film Oscarjára jelölt kőkemény belga dráma egy marhatenyésztőről és szorult helyzetéről. Budapesten artmozikon kívül multiplexben is pereg, továbbá Debrecen, Dunaújváros és Szolnok lakói láthatják a héten, de később Kecskemét, Kiskunhalas, Nyíregyháza, Szeged, Szombathely és Tapolca is becsatlakozik. Feliratos, 124 perc, Mozinet. 16 éven felülieknek.
  • A csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) Pókember, Pókember, mindent tud, amit egy póknak kell. De vajon a magyarokra is elég méretes hálót vet ki? Belegabalyodni szinkronizáltan 2D-ben, 3D-ben, IMAX 3D-ben lehet, feliratosan 2D-ben a Cinema City MOM Parkban, eredeti nyelven 3D-ben a Cinema City Arénában, Debrecenben és MOM Parkban. Szinkronizált, 136 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • Szauna Párizsban (Let My People Go!) Francia vígjáték néhány meleg fickóról. A héten Budapest, Miskolc és Szolnok lakói kerülhetnek forró helyzetbe (most a szaunára utaltam). Feliratos, 96 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

comics comedy mozinet drama intercom spider man superhero cirko eurocinema magyarvalosag 3d cinema heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr214769694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_713534 2012.07.12. 07:25:18

Őszintén szólva semmit

Ismeretlen_233610 2012.07.12. 08:00:32

Semmit. Köszönhetően a Cinema City azon döntésének, hogy A csodálatos Pókembert a "so called" vidéken csak 3D-ben mutatják be, mint ahogy tették ezt már nem egy, nem kettő hasonszőrű filmmel, úgyhogy megint nem kapnak a fizetésemből. Legalábbis a héten nem, jövő héten azért beülök Budapesten egy 2D-s vetítésre, de tényleg fárasztó ez a hozzáállás, és ne mondja nekem senki, hogy anyagilag ráfaragnának, ha 2D-s kópiát is leküldenének a nagyobb városokba...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása