aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: a csodálatos pókember [the amazing spider-man] (2012) Zalaba_Ferenc
2012. április 15. 17:21:32

Kategória: 1 komment

Nem mondhatnám, hogy kicserepesedett szájjal várnám a Pókember-reboot első felvonását (mert lesz több is, azt már Marc Webb rendező is megerősítette), de ez elsősorban a színes-szagos poszterhősnek köszönhető, nem pedig az eddig látott képsoroknak. Apropó, az új nemzetközi előzetes nyomokban új jeleneteket is tartalmaz.

Címkék

trailer marvel rhys ifans spider man superhero martin sheen emma stone andrew garfield marc webb

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr844541802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2012.04.15. 22:10:05

Már a nemtudommicsodám is tele van a szuperhős eredet történetekkel (kivéve persze, ha olyan eredetiek, mint a Super vagy a Chronicle, esetleg a Kick-Ass, bár nem vagyok annyira oda érte, mint sokan). Rettegek attól, hogy Batman eredetét is megint elmesélik majd, most hogy véget fog érni a Nolan-féle széria. (Megjegyzem, szinte teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is valaki jobban meg tudná csinálni, mint Nolan a Begins-ben. Akkor meg még inkább minek próbálkozni.) Aztán jön a Man of Steel is, ami Superman eredetét is ismét bemutatja. Szuper.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása