aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv trailer: the newsroom Zalaba_Ferenc
2012. április 02. 11:16:20

Kategória: 2 komment

Mennyekben köttetett házasság: az HBO és Aaron Sorkin új politikai szatírát indít, amely a hírbemondók feszültséggel teli világába tesz szövegelős kirándulást. A főbb szerepekben Jeff Daniels, Emily Mortimer, Dev Patel és Alison Pill. A pilotot Greg Mottola (Paul, Superbad) rendezi, ez pedig az első előzetes.

Címkék

politika hbo comedy aaron sorkin jeff daniels tv trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr404541747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Picard 2012.04.02. 12:41:48

A Sports Night remek sorozat volt, A West Wing zseniális, a Studio 60... remek, akkor most ismét jön a zseniális jelző? Remélem :) Nem bánnám, ha néhány WW-s arc is (ha csak egy-egy rész erejéig), megjelenne a sorozatban, pláne régi szerepükben :)

Ismeretlen_9654 2012.04.02. 14:46:03

felszínesen nézve (pl. a trailerek alapján) sorkin minden eddigi munkája fellengzős, nagyképűsködő, idealista műmájerkedés. persze aztán kiderül, hogy egyik sem az, mert a faszi zseniális! na jó, az idealizmus valamennyire áll.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása