aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 11. hét) Takács Máté
2012. március 15. 08:48:33

Kategória: 5 komment

Talpra magyar, hí a mozi! Horgászhatunk a sivatagban, szebbek lehetünk Julia Roberts-nél, felfedezhetjük magunkban az ördögöt és egyéb ünnepi programok közül lehet választani. Heti bemutatók.

Talpra magyar, hí a mozi! Horgászhatunk a sivatagban, szebbek lehetünk Julia Roberts-nél, felfedezhetjük magunkban az ördögöt és egyéb ünnepi programok közül lehet választani. Heti bemutatók.

  • Bor, tangó, kapufa (SuperClásico) - Dánia legutóbbi Oscar-nevezése a jól bevált felsorolós címformátummal, Paprika Steen díjnyertes főszereplésével. A Cirkóban és a Művészben. Feliratos, 99 perc, Cirko Film.
  • Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen) - Lasse Halström filmjében Ewan McGregor indul a Közel-Keletre, hogy segítsen egy sejknek megvalósítani elképzelését a sivatagi műlegyezésről, s közben még Emily Bluntba is biztos beleszeret. Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged és Székesfehérvár műsorán. Feliratos, 111 perc, Fórum Hungary.
  • Az ördög benned lakozik (The Devil Inside) - Az év elején hazájában frenetikus sikert aratott horrorfilm próbát tesz a magyar közönségnél. Vajon egy ilyen, választási lehetőséget nem hagyó cím elég csábító-e ahhoz, hogy ne a Vatikán akarata érvényesüljön, akik nem szeretnék, ha bárki is megnézné? A fővároson kívüliek mindenesetre biztosan eleget tesznek e kérésnek. Feliratos, 83 perc, UIP.
  • Project X - A buli elszabadul (Project X) - Néhány lényegtelen srác bulit szervez, ami túlnövi minden elképzelésüket. Tobzódunk a talált felvételes filmekben, de a 18-as karika itt csak marketingfogás. Országszerte lehet olvasni a feliratokat. Feliratos, 88 perc, InterCom.
  • Szilvás csirke (Poulet aux prunes) - Francia dráma egy férfiról, akinek hegedűje eltörése után nincs kedve élni. A budapesti Kino mozi műsorán. Feliratos, 93 perc, Szuez Film.
  • Tükröm, tükröm (Mirror Mirror) - Két héttel az amerikai bemutató előtt már meggyőződhetünk róla, hogy Phil Collins lánya valóban szebb-e Julia Roberts-nél (mh: Tóth Enikő), akiről tényleg el lehet képzelni, hogy külsejét féltő gonosz mostoha. Sean Bean (mh: Jakab Csaba) megint trónközelben van, ezúttal gyerekbarát körülmények között. Az ország számos városában látható, a Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is. Szinkronizált, 106 perc, Fórum Hungary.
  • Veszélyes vágy (A Dangerous Method) - David Cronenberg Sigmund Freudot vizsgálja ebben a pszichodrámában, ami a kritikusoknak jobban bejön, mint a nézőknek. Viggo Mortensen Golden Globe-jelölt alakítását Keira Knightley, Michael Fassbender és Vincent Cassel támogatja. A Budapesten kívülieknek még várniuk kell a kezelésre. Feliratos, 99 perc, Budapest Film.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

egy éve néztük: A Föld inváziója - Csata: Los Angeles
három éve néztük: Coraline és a titkos ajtó
négy éve néztük: Eastern Promises - Gyilkos ígéretek | I. e. 10 000 | Juno
öt éve néztük: A dicsőség zászlaja | Rocky Balboa
tizenhárom éve néztük: Az őrület határán

Címkék

budapest film keira knightley forum hungary viggo mortensen ewan mcgregor cronenberg julia roberts intercom cirko emily blunt sean bean michael fassbender found footage szuez film eurocinema magyarvalosag uip duna film heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr34541647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.03.15. 08:51:09

Sajna most egyetlen filmet sem sikerült megnéznünk premier előtt, úgyhogy nincsenek kritikát - de a felhozatalt elnézve talán emiatt nem is fogtok vért kívánni.

Ismeretlen_1068 2012.03.15. 08:51:28

(Na jó, az új Cronenbergért azért kár.)

Ismeretlen_82723 2012.03.15. 08:52:46

Majd a Project X-ről azért lesz pár sor, talán még ma.

Last 2012.03.15. 09:33:55

Hétvégén inkább csemegézek a régebbi premierekből. Csak azt nem tudom, hogy a Warrior vagy Scorsese Hugója legyen a megtekintendő alany. Ez még nagy dilemma tárgyát képezi.

Ismeretlen_1068 2012.03.15. 09:35:54

Inkább legyen a Warrior. Az is mese, csak 3D-s felár nélkül. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása