aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon: golden globe live blog! Németh Barna
2012. január 15. 22:17:48

Kategória: 123 komment

Már csak pár óra és kiderül, ki pukkedlizett legszebben Návai Anikó és díszes társasága, azaz a Hollywood Foreign Press tagjai előtt. A hivatalos közlemény szerint magyar idő szerint éjjel kettőtől hajnali ötig tart majd a Golden Globe díjátadó ceremónia, amit élőben követünk.

Amint találunk online adást, azonnal szólunk - vagy aki gyorsabb, az kommentben küldheti a linket. Addig is tippeljetek ITT, mert jó móka és még nyerhettek is vele. Éjjel kettőtől pedig mindenkit szeretettel várunk itt...

A show véget ért, nyertesek és részletek a tovább mögött.

Már csak pár óra és kiderül, ki pukkedlizett legszebben Návai Anikó és díszes társasága, azaz a Hollywood Foreign Press tagjai előtt. A hivatalos közlemény szerint magyar idő szerint éjjel kettőtől hajnali ötig tart majd a Golden Globe díjátadó ceremónia, amit élőben követünk.

Amint találunk online adást, azonnal szólunk - vagy aki gyorsabb, az kommentben küldheti a linket. Addig is tippeljetek ITT, mert jó móka és még nyerhettek is vele. Éjjel kettőtől pedig mindenkit szeretettel várunk itt...

Mozis díjak

Legjobb film (dráma): Utódok
Legjobb film (musical/vígjáték): A némafilmes
Legjobb idegen nyelvű film: Nader és Simin
Legjobb animációs film: Tintin kalandjai
Legjobb rendező: Martin Scorsese (A leleményes Hugo)
Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney (Utódok)
Legjobb férfi főszereplő (musical/vígjáték): Jean Dujardin (A némafilmes)
Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep (A Vaslady)
Legjobb női főszereplő (mucial/vígjáték): Michelle Williams (Egy hét Marilynnel)
Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők)
Legjobb női mellékszereplő: Octavia Specner (A segítség)
Legjobb forgatókönyv: Woody Allen (Éjfélkor Párizsban)
Legjobb filmzene: Ludivic Bource (A némafilmes)
Legjobb betétdal: Masterpiece (W.E.)

Tévés díjak

Legjobb sorozat (dráma): Homeland
Legjobb sorozat (vígjáték): Modern család
Legjobb tévéfilm vagy minisorozat: Downton Abbey
Legjobb férfi főszereplő (dráma): Kelsey Grammer (Boss)
Legjobb férfi főszereplő (vígjáték): Matt LeBlanc (Sikersorozat)
Legjobb férfi főszereplő (tévéfilm vagy mini):Idris Elba (Luther)
Legjobb női főszereplő (dráma): Claire Danes (Homeland)
Legjobb női főszereplő (vígjáték): Laura Dern (Megvilágosultam)
Legjobb női főszereplő (tévéfilm vagy mini): Kate Winslet (Mildred Pierce)
Legjobb férfi mellékszereplő: Peter Dinklage (Trónok harca)
Legjobb női mellékszereplő: Jessica Lange (American Horror Story)

Elvileg ITT lesz majd live stream!

Az életműdíjat egyébként Morgan Freeman kapja, mert volt egy csomó jó filmje és mert öreg. Egyébként sűrű éve van, az Amerikai Filmintézet is őt életműdíjazta.

23:17 Nem Golden Globe, de most jött a hír, hogy a Palm Springs-ben tartott filmfesztiválon az Oscarra nevezett idegen nyelvű filmek közül Tarr Béla filmje kapta a FIPRESCI-díjat. Ugyanezen szervezet színészi díját a belga nevezés (Bullhead) főszereplője (Mattias Schoenaerts), a színésznői díjat pedig a Nader és Simin csodálatos színésznői (Leila Hatami, Sareh Bayat és Sarina Farhadi) kapták.

02:00 Ricky Gervais színpadra lépett. És nem viccelődik a jelenlévőkön. Kár. Így maradt Eddie Murphy és Adam Sandler (akik eljátszhatták volna ketten az egész A segítséget.) "Ha az Oscar Kate Middleton, akkor a Golden Globe Kim Kardashian. Hangosabb, lazább és részegebb." Ricky idén nem olyan vicces:(

02:07 Johnny Depp díjat ad át...helyett méltatja A leleményes Hugót. És bevallja Ricky-nak, hogy még mindig nem látta A turistát:)

02:09 Mila Kunis és még valaki díjat ad át a Legjobb férfi mellékszereplőnek. A díjat kapja...Christopher Plummer (Kezdők). Jófej az öreg, azért finoman jelezte, hogy Ewan McGregor fejére nagyban szarnak a díjátadók. És nem érzelgősködik!

02:13 Ashton Kutcher és Elle McPherson jelenti be a Legjobb női főszereplő (sorozat-vígjáték) kategóriát. A nyertes: meglepetés!!! Laura Dern

02:21 A reklám alatt elszomorkodtam Zooey Deschanel vereségén (pedig tuti befutónak gondolták), és most már jön is Miss Golden Globe és a Legjobb tévéfilm vagy minisorozat díja: Downton Abbey - papírforma classy brit nyertes:)

Hű, ezek pörögnek ám...

02:23 Legjobb női főszereplő tévéfilmben vagy minisorozatban: Kate Winslet (Mildred Pierce)

3:1 a papírforma javára. Kate Winslet elég unalmas, viszont olyan kis előkelő:

02:27 A gyönyörű Frieda Pinto méltatja az Éjfélkor Párizsbant. Unalmas...

02:34 A helyzet nem javult. A HFPA elnöke sem volt érdekes, sem a My Week with Marilyn méltatása.

02:36 Legjobb férfi főszereplő (sorozat-dráma) - felkomferálja az a nő, aki belecsinált a zuhanyzóba, Melissa McCarthy: Kelsey Grammer (Boss) és már jön is a Legjobb drámai sorozat díja: Homeland

Stáb a színpadon és felsorolnak 50 nevet. Izgi. Szerencsére lezenélik őket.

02:45 Legjobb zene és legjobb betétdal jön. A némafilmes és Masterpiece (W.E:)

Ludovic Bource eddig az est üde színfoltja. Őszinte és jópofa:) Hát Elton John így járt. Úgy tűnik Madonna jobb PR-t produkált. Mondjuk ezt gondolhattuk volna a zene jelölésből.

Érdekes fordulat, kijött egy iszlám (legalábbis török) színésznő és bejelentette, hogy békét az egész világnak. Na, ebből hiszti lesz néhány országban...

02:57 Legjobb férfi főszereplő (tévéfilm vagy minisorozat): Idris Elba (Luther)

03:01 Végre valami vicces Seth Rogentől és az erekciójától, miközben átadja a Legjobb színésznőnek járó díjat Michelle Williams-nek a musical/vígjáték kategóriában.

03:08 Piper Perabo és Sarah Michelle Gellar nyomja a Legjobb férfi mellékszereplőket sorozatban: Peter Dinklage (Trónok harca)

Azért az jó ötlet volt, hogy Pitt méltatta Clooney filmjét, Clooney pedig Pittét.

03:14 Channing Tatum és Jessica Alba animációzik és a box office-ról beszél. Tudniiilik az jó, mert ha egy film sokat keres, akkor jó. Mi van? A nyertes: Tintin kalandjai

Hát mégsem lehetett Spielberget díj nélkül hazaküldeni. Seheheggnyalók....

03:22 Forgatókönyvírói díj Nicole Kidmantől és Clive Owentől: Éjfélkor Párizsban

Milyen polkorrekt volt: Woody Allen nem tud itt lenni, de köszöni a HFPA-nak. Fordítom: Woody szarik a Golden Globe-ra.

03:24 Közben Jessica Lange díjat kapott az American Horror Story mellékszereplőjeként.

03:32 Madonna Fellinin és Viscontin nőtt fel. Új információ:) A legjobb idegen nyelvű film díja pedig a Nader és Siminé.

Na, ezzel most kicsit rehabilitálták magukat nálam. Kiváló döntés, ez nem csak az év idegen nyelvű filmje, de az év filmje. Remélem meglesz a forgatókönyvírói Oscar-jelölés is. És milyen jófej volt a rendező. Mondhatott volna valami nagyon ütőst, de csak azt mondta, hogy az ő népe kedves emberekből áll.

03:35 Dustin Hoffman színésznői díjat ad át sorozatért, dráma kategóriában. Természetesen Claire Danes-nek.

Jujj, ijesztő képet csináltam...Cserébe itt van egy Emily Bluntról, aki a Koszorúslányokat méltatta:

03:45 Jane Lynch és Tina Fey prezentálja a tévés komikusnak járó díjat: Matt LeBlanc (Sikersorozat)

03:47 Legjobb női epizódszereplő: Octavia Spencer (A segítség)

Én Jessica Chastainnek adtam volna, de tény, hogy Ms. Spencer is kiváló volt. Megérdemelte:) Meg is kapta az est első álló tapsát.

03:56 Legenda a színpadon, Sydney Poitier álló tapsot kap. Morgan Freeman életműdíját adja át. Helen Mirren is színpadra lép és elpanaszolja, hogy csak egy filmet forgatott Freemannel: a Redet:) Pedig Miss Daisy lehetett volna angol is, csak akkor az út másik oldalán kellett volna vezetni.

"Ez számomra nem Cecil B. DeMille-díj lesz, hanem Sydney Poitier-díj." (Morgan Freeman)

04:13 Jolie asszony adja a rendezői díjat: Martin Scorsese-nek. Állótaps, de Marty leülteti őket.

04:18 Antonio Banderas és Salma Hayek borítékkal, benne a legjobb vígjátéksorozat nyertesével: Modern család

Tévés díjak kivégezve, egyet tévedtem. A mozis díjaknál nem lesz ilyen jó arányom, de mint mondtam, ebben reménykedtem is. Meg az különben is azt jelenti, hogy Návaiék megemberelték magukat:)

04:25 Mark Wahlberg és Jessica Biel jön a legjobb komikus színész díjával: Jean Dujardin

Hát ez egy nagyon jópofa faszi

04:36 Colin Firth jön a drámai színésznők díjával: Meryl Streep

Mily meglepő Návai Anikó reggeli nyilatkozata után:S Na nem mintha nem Meryl lenne a színészistennő:) És nem csak a jelölttársait említi meg, hanem más kiváló színésznőket az évből, például Mia Wasikowskát a Jane Eyre kapcsán. Most még jobban imádom.

04:40 A kifejezetten jó formában lévő Jane Fonda adja át a legjobb vígjáték/musical díját: The Artist

A producer bedobta a halott papa kártyát (az édesapja nyert egy Oscart valamikor régen, de nem volt pénze repülőjegyre, így nem lehetett ott az átadáson), de őszintén hangzott. Na meg szerzett egy csomó szavazatot az Oscarra. Az apuka egyébként Claude Berri volt, a Tess, A paradicsom..., és ...és a pokol producere.

04:48 Natalie Portman adja át a drámai színészek díját. A nyertes pedig - ki más - George Clooney... aki Michael Fassbender intim méreteit ecseteli ("Michael, te golfozhatnál vele.")

A legjobb dráma előtt még egy kis reklám...Addig egy kis számvetés: Bár a díjszezonban szerzett díjak számában még mindig Az élet fája vezet, A némafilmes most bőven megszilárdította második helyét. Az utódok a harmadik, nyomában A leleményes Hugo.

04:56 És végül a legjobb film (dráma): Utódok

Harrison Ford adta át, és végtelenül örülök, hogy nem a kiváló színészgárdával felvértezett, de bántóan felületes A segítség nyert. Jöjjön is egy kép a nagyszerű Alexander Payne-ről, aki megalkotta életem egyik legnagyobb filmes élményét:

Köszönöm a figyelmet, jó reggelt mindenkinek. Aludjatok, én meg mindjárt indulok, hogy elérjem a vonatomat:) Csak még egy gondolat: sajnálom, hogy visszafogták Ricky Gervaist, mert ez így nagyon vérszegény volt.

Címkék

dij golden globe dijszezon dijszezon 2011 live blog

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr604541324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 01:56:57

23: Mikor nem?

Melkor 2012.01.16. 02:01:49

Gyorsan mondjatok egy működő streamet ami nem justin tv.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:02:39

http://tv-stream.in/?sender=pro7

xyzdg1981 2012.01.16. 02:09:12

"Have you seen The Tourist yet?" "Eeer... No." XD)))

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:11:18

Jé, meglepődtem... :) Plummer tényleg elviszi az összes díjat idén. 1/1

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:15:30

Hehe, Deschanel elől elvitték a díjat.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:18:35

Son of Anarchy német szinkronnal a PRO7-en. :D

Ismeretlen_180758 2012.01.16. 02:23:19

2:1 a papírforma javára.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:25:56

Két papírforma. El kellene kezdenem a darálni a Downton Abbey-t.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:37:54

Nem lesz Homeland-tarolás. Grammer megérdemli.

Ismeretlen_110911 2012.01.16. 02:40:16

and the GG goes to... erre kifagy bazmeg.

Ismeretlen_110911 2012.01.16. 02:40:54

Homeland!!!!!!

Ismeretlen_87626 2012.01.16. 02:41:13

Ez a Homeland egyre kevésbé szimpatikus sorozat... :)

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:42:54

Tévedtem. Túl jónak találtam ahhoz a Homeland-et, hogy győzzön a HFPA-nál. :)

Ismeretlen_180758 2012.01.16. 02:44:58

37: Pedig totál profi sorozat.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:47:02

És az Artist elkezdte. :) 4-et fognak szerezni, mint tavaly az SN.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:50:39

Eddig hibátlan vagyok. 3/3

Ismeretlen_110911 2012.01.16. 02:53:26

elton a kardjába dőlt, a francia meg nemkicsit törte az inglist.. :D

Ismeretlen_180758 2012.01.16. 02:54:53

Hát ez a török színésznő meg mi volt?:)

Melkor 2012.01.16. 02:56:37

Nem ő az első aki töri az angolt ma :D Lásd. HFPA elnöke.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:56:52

43: Az est rejtélye.

Ismeretlen_62806 2012.01.16. 02:57:18

A Homeland egy gyenge közepes 24-klón. Minisorozatként kurvajó lehetett volna, így érdektelen rétestészta lesz, tele plot holeokkal.

Ismeretlen_62806 2012.01.16. 02:58:18

twitteren: trent_reznor: HOLY SHI (oh, nevermind!)

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 02:58:36

Elba! Juhéé!

Ismeretlen_87626 2012.01.16. 03:00:01

Limupei: Igazából csak az alaptémát ismerem, meg hogy szarrá dicsérik mindenhol; előbbi nem tetszik, ez utóbbi miatt meg nem a Game of Thrones nyert... :D Ennek ellenére majd lehet, hogy belenézek a Homelandbe, remélhetőleg kellemes csalódás lesz.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:01:28

A 30 másodperces bejátszás alapján akár jó is lehetne az Ides of March.

Ismeretlen_87626 2012.01.16. 03:02:11

50, Az is. :)

drobee 2012.01.16. 03:03:48

Engem is megvett a film ez alapján :)

Ismeretlen_110911 2012.01.16. 03:05:09

(46) daesu: nana, erre nem fogadnék..;)

Ismeretlen_180758 2012.01.16. 03:05:46

46: Nem érzem 24 klónnak. Az az akcióról szól, ez meg inkább az emberekről. Abban lőttek, ebben pszichologizálnak.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:06:04

Rogen poénját szépen cenzúrázta az E!.

Adam Taylor 2012.01.16. 03:06:17

Az én emlékeim homályosak, vagy tényleg mindig ennyire pörgött a show?

logan 2012.01.16. 03:07:11

michelle williams

Ismeretlen_180758 2012.01.16. 03:07:13

56: Ez mindig.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:07:39

Ha jól számolom Weinstein eddig 3 díjat zsebelt be. Az HFPA kompenzál. :D

Ismeretlen_62806 2012.01.16. 03:14:05

54: más zsáner, de ugyanúgy terroristák köré felfűzött hatásvadász adrenalinbomba egy karizmatikus főszereplővel (akinek "minden szabályra szarok" stílusa megrontja kapcsolatát a főnökeivel a terrorelhárító-szervezetnél, de persze ő a legjobb a szakmában), mely annyira pörög, hogy az emberek nagy része nem veszi észre a temérdek logikai bakit.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:15:29

Az első meglepetés a filmeknél. Most akkor animációs Tintin, vagy nem?

Adam Taylor 2012.01.16. 03:15:42

Na, legalább ez a tippem bejött. A Rango rég is volt, nincs is benne/mögött/mellett Spielberg. Na meg a Tintin jó film is egyébként, Oscart meg úgyse nyer.

Ismeretlen_110911 2012.01.16. 03:24:46

JL!!!!

Ismeretlen_87626 2012.01.16. 03:25:40

Woody-t megnéztem volna a színpadon, biztos nem egy átlagos köszönőbeszédet mondott volna... Bár igaz, ami igaz, így sem volt átlagos :D

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:28:46

Most már egyértelműen Allen a legnagyobb esélyes az Oscaron az eredeti forgatókönyveknél.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:32:35

Könyörgök, ne Jolie!

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:33:21

YES! Pozitívan csalódtam az HFPA-ben.

Melkor 2012.01.16. 03:37:47

Nyert a Separation. Helyes.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:39:23

Remélem kitart a Homeland szeptemberig, mert Danes-nek győznie kell az Emmy-n is. :)

Adam Taylor 2012.01.16. 03:45:23

Naa, Joey végre valójában elnyer egy díjat. Örülök :)

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:48:17

Szegény, szegény Chastain. :( És ez lesz mindenhol.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 03:52:56

Eddig 8/6 a tippversenyben. Hamu vezet 7 találattal.

Ismeretlen_62806 2012.01.16. 04:01:19

Sidney pont úgy mondja a Mr. Freemant, mint G-Man. Félelmetes.

Melkor 2012.01.16. 04:08:04

Picsába már a sok reklámmal.

Adam Taylor 2012.01.16. 04:20:22

Ricky Gervais-nak belefért egy fucking. Nekem is.

Adam Taylor 2012.01.16. 04:22:08

Úgy értem kimondva.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 04:22:39

Hm, a "legjobb rendező" kategória lesz a legérdekesebb az Oscaron. Vagy eldönti a DGA és a BAFTA.

Ismeretlen_87626 2012.01.16. 04:23:07

FUCKYEAH MODERN FAMILY! Most, hogy így felment az egész szereplőgárda a színpadra jöttem rá, hogy mennyire imádom azt a sorozatot, illetve azt a családot :D :)

Adam Taylor 2012.01.16. 04:27:08

Az Artist-ot nem láttam, ezért JGL-nak drukkoltam, sajnálom hogy csak a Fifti-fifti forgatókönyvének terem babér (ha egyáltalán).

logan 2012.01.16. 04:27:52

látta vki a hugo-t?

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 04:36:12

Ilyen nincs. Pedig meg voltam győződve róla, hogy Davis fog nyerni.

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 04:43:28

Nem hagytak időt Hazanavicius-nak... Szemetek.

Melkor 2012.01.16. 04:51:19

Clooney beszéde fasza volt :D

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 04:54:07

Descendants, Hugo, vagy Help? Fogalmam sincs. :)

Ismeretlen_181603 2012.01.16. 05:05:20

Ennyi. 14/10. Eggyel rosszabb, mint tavaly, de nem panaszkodhatok. Ha jól látom hamu és doubleace90 győzött 11 találattal, gratulálok nekik.

Melkor 2012.01.16. 05:10:10

Túl kevés gervais, túl sok reklám. Eh...

Ismeretlen_180758 2012.01.16. 05:16:22

88: Így van:( Egyébként nincs nagy gyakorlatom ebben a live blogolásban, remélem nem voltam nagyon béna:) Ha igen, akkor bocsi.

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 06:47:11

Szép jó reggelt! Ti a mi fenét csináltatok itt egész éjszaka? Tán történt valami érdekes? :) Első dolgom (na jó, a nyertesek átfutása után) az volt, hogy rákeressek a showra, hátha már letölthető, de még csak ilyet találtam: Golden.Globes.Big.Titty.MILFs.4.XXX

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 06:49:58

"Ha az Oscar Kate Middleton, akkor a Golden Globe Kim Kardashian. Hangosabb, lazább és részegebb." Ricky idén nem olyan vicces:( Igazad lehet, ugyanis erre a két csajra nekem rá kellett keresnem az IMDb-n. Shame on me?

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 06:51:13

"És bevallja Ricky-nak, hogy még mindig nem látta A turistát:)" Jut eszembe, még lógók a 2011 legrosszabb filmjei listával. :)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 06:52:26

Zooey helyett Laura Dern? Fuck you very much.

Ismeretlen_180758 2012.01.16. 06:53:35

Töltsd le azt, jobban jársz vele:)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 06:54:58

"Kate Winslet elég unalmas, viszont olyan kis előkelő." Pontosan. Egyszer olvastam vele egy mélyinterjút az Empire-ben, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem csak unalmas, de ripacs, és megkockáztatom: ostoba is. Szóval felvetődik a kérdés, hogy vajh ki vált el kitől és miért? (Mindentől függetlenül durva jó színésznő, csak nem szeretem.)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 06:56:02

93: Oké... de mondd, jól kialudtad magad? Kicsit mintha karikásak lennének a szemeid. :)

Ismeretlen_180758 2012.01.16. 06:57:46

95: Nem alszom, mert utazok el és mindjárt indulok a vonatra.

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 06:57:53

Homeland. Nos, megnéztem a pilotot, és alig vártam, hogy feltűnjön benne Jack Bauer azzal, hogy "damn, you're boring". Most tényleg több évadot el fognak vacakolni azzal, hogy ki a hunyó?

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:04:11

Michelle Williams, oké, de azért Kristen Wiig lett volna a nagyobb húzás - végtére is nem csak eljátszotta azt a filmet: ő a szíve, lelke, agya, mindene. És baromi jó komika. Egyébképnt akartam kérdezni, hogy miért nem tettél be képet Michelle Williamsről, mikor megláttam ezt: http://www.imdb.com/media/rm503361536/nm0931329 Brrr...

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:04:58

96: Hardcore. Mindenesetre köszi a live blogot, nagyon király lett. :)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:06:33

Dinklage, yeah! Kisember nagy tehetséggel. (Ha esetleg valaki még mindig ne látta volna a The Station Agentet, akkor itt lenne az ideje...)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:08:02

"Hát mégsem lehetett Spielberget díj nélkül hazaküldeni. Seheheggnyalók...." Hát igen, bármennyire is jó volt a Tintin, de azért messze nem egy Rango.

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:09:42

Nader és Simin! De ebből nem forgatókönyv-jelölés lesz, hanem amerikai remake, meglásd! :)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:11:53

"Én Jessica Chastainnek adtam volna, de tény, hogy Ms. Spencer is kiváló volt." Igazán? Azzal, hogy egy nagyszájú négerparódiát játszott? Komolyan, mintha Jackie Chant azért díjaznák, mert kiválóan el tud játszani egy kínait. :)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:12:49

"Ez számomra nem Cecil B. DeMille-díj lesz, hanem Sydney Poitier-díj." Fuck, yeah!

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:16:43

Scorsese ezzel bezsákolta a negyedik Glóbuszát. Természetesen nem irigylem tőle, nem is láttam a Hugót, meg az is egy letűnt filmes korszak előtt emlékezik, de mégis csak egy 3D-s film volt Hollywood egyik legnagyobb tiszteletben álló rendezőjétől - magyarán közel sem volt olyan kockázatos vállalkozás, mint Hazanaviciusé. Vagy rá azért nem szavaztak, mert nem tudták kimondani a nevét? :)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:18:36

Meryl Streep. Most már elárulhatom, hogy Viola Davist a legjobb epizódszereplő kategóriában kellett volna indítani: több esélye lett volna.

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:20:17

Clooney. Hát baszd meg, Pitt mégsem nyer Oscart idén. :(

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:21:17

Jöjjön is egy kép a nagyszerű Alexander Payne-ről, aki megalkotta életem egyik legnagyobb filmes élményét: A gimiboszit? :)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:25:40

47: Most komolyan, Reznorékat ezért a zenéért már nem lett volna ildomos jelölni, csak a külföldi újságírók úgy gondolták, hogy baromi cool és fiatalos dolog, hogy ez a lázadó rocksztár megint ott lehet a nézőtéren - a rajongói meg a tévé előtt.

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:27:36

60: A pilot alapján nekem a "karizmatikus" helyett az "idegesítő" ugrott be. Remélem, idővel azért csitulni fog ez a zabszem-a-seggemben hatás.

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 07:31:21

No, cikk is, kommentek is kivégezve. Csak a filmes szekciót értékelném: szóval úgy tűnik, a "mindenkinek egy kicsit" jelmondat keretében osztogatták a díjakat (a Tintinért amúgy Spielberg ment fel a színpadra?), s csupán a Nader és Simin esetében húztak egy merészet. Remélhetőleg este meg tudom nézni a show-t, aztán majd hosszabban kifejtem a véleményem.

chris92 2012.01.16. 09:21:06

Nekem is 10/14. Rango helyett Tintin elég meglepő volt, ahogy Scorsese rendezői díja is. Viszont az Artist-nak nagyon örülök most már tuti, hogy az Oscar-on is magas esélyekkel indul.

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 09:26:10

14/6. Szar vagyok ebben, mindig is az voltam. :)

Last 2012.01.16. 12:12:48

Nagy tanúsága a mai shownak. Hogy bár Gervais nem volt annyira vicces mint tavaly, de százszor élvezhetőbb ez a díjátadó mint az Oscar. Akik nyertek, az összesnek örülök. Tényleg nincs egy díjnyertes sem, amire nagyon pipa lennék. Viszont az Oscar nyertesek listája, teljesen eltérő lesz, legalábbis a főbb kategóriákban. Szerintem...

kekec 2012.01.16. 12:46:31

A Tintinnek örülök, számomra messze a Rango felett áll.

Ismeretlen_62806 2012.01.16. 19:20:21

109: abban egyetértek, hogy a TSN és a Dragon Tattoo soundtrackek között ég és föld a különbség - csak szerintem az utóbbi javára. :) Nem mászik úgy az arcodba a lemezen, de amit a filmhez és az atmoszférához hozzátesz, az felbecsülhetetlen. Szerintem.

Ismeretlen_62806 2012.01.16. 19:23:51

110: emlékeim szerint te sohasem toleráltad Claire Danest. Az évad későbbi részeit is a Jack Bauer-iskola "MINDENT ORDÍTOK" szabálykönyve szerint játssza végig, ezzel meg ugyan halálosan idegesítő, de elnyomja az összes többi karaktert - ezt értettem "karizmatikus" alatt. Amúgy szerintem felesleges végignézned. Tudod, hogy én mindig is megbocsátóbb voltam a bullshit-sorozatokkal szemben (lost, bsg), de ezt még én is canceleztem egy évad után. Leginkább a pilot a szezon csúcspontja :)

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 19:33:10

116: Szerintem pedig az OST csak akkor működik, mikor a címszereplő feltűnik a képen - Fincher helyében felbéreltem volna egy klasszikus hangszerekkel operáló zeneszerzőt is, hogy ő gyártson muzsikát a film "másik feléhez".

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 19:34:11

117: Jézusom. Azért még adok neki 1-2 epizódnyi esélyt.

Ismeretlen_1068 2012.01.16. 22:31:59

No, megnéztem felvételről a show-t. Néhány észrevétel: - Paula Pattont ne engedjék kamerák elé, csak ha szerepet játszik - Ricky idén is nagyon vicces volt - igaz, hogy többnyire olyanokat célozgatott, akik nem voltak jelen, de pl. ügyesen kiosztotta Madonnát (aki még ügyesebben replikázott) - bizonyos kor felett a nőknek nem lenne szabad hátul kivágott ruhákat felvenniük - a rendező tragikus volt, és úgy tűnik, tévés körökben teljesen tájékozatlan, továbbá nem tudja, ki az a Michael Fassbender (az est folyamán egyszer sem vették, csak mikor kiderült, hogy jelölve van) - Kate Winslet és Claire Danes modoros - Gosling kapja be, amiért nem ment el - Seth Rogen tényleg Seth Rogent játszik minden filmjében - Jessica Biel ruhája tragikus volt - úgy nézett ki, mintha nőtt volna egy harmadik cicije, egy szottyadt, ráncos harmadik cickója... - a franciák jó fejek, a KUTYA meg egyenesen ász! ...és még mindig sajnálom, hogy nem Brad Pitt nyert.

Adam Taylor 2012.01.17. 00:08:21

Tippelésben mindig szar voltam, most is csak 8 jött be, de valahogy Scorsesére és a Tintinre ráéreztem. Nekem is egyébként Pitt fájt a legjobban a 50/50 mellett.

ty 2012.01.17. 09:28:15

119: én a 4. rész után hagytam abba. aztán 1, másfél hónap múlva - nem tudom, hogy miért - elkezdtem folytatni és utána végig daráltam és tetszett. amúgy a tavalyi év legnagyobb kritikai és közönség kedvence volt. 97: nem

ty 2012.01.17. 09:30:05

120: "Gosling kapja be, amiért nem ment el" - jól tette. a GG már régóta egy rakás szar

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása