aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon 2012: uggie, a sztár Németh Barna
2011. november 12. 13:38:46

Kategória: Szólj hozzá!

Kutyával és gyerekkel mindent el lehet adni, tartja a mondás. De néha előfordul, hogy egy kutya (vagy egy gyerek) ennél jóval többet nyújt. Biztos mindenki ismeri az anekdotát, mely szerint a legelső Oscar-díj alkalmával nagy meglepetés érte a szavazatszámlálókat: a legjobb férfi főszereplő egy kutya lett, méghozzá Rin Tin Tin. Csakhogy az Akadémia cikinek tartotta mindezt, így kapta a díjat Emil Jannings.

Idén Uggie, a kilenc éves Jack Russell terrier vette le lábukról a kritikusokat, akik az év egyik legjobb alakítását tulajdonítják a kutyusnak a The Artist című filmben. Sőt, a The Hollywood Reporter külön cikkben sajnálkozott, hogy Uggie nem kaphat Oscar-jelölést. Nem csoda, hogy az Amerikai Filmintézet filmfesztiváljára már sztárként érkezett a kiskedvenc, ahol a vörös szőnyeg legnagyobb eseménye lett. (Egyébként érdekes, hogy ugyanezen esemény alkalmával a Tintin kalandjaiból is a kiskutya volt a legtöbbet emlegetett szereplő.)

A képek előtt egy kérdés: Melyik a kedvenc kutyaalakításod? Olyan, ami tényleg a film szerves része volt és ami tényleg megérdemli, hogy a színészgárda tagjaként beszéljünk róla.

(Tovább)

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr844540747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása