aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: we bought a zoo (2011) Zalaba_Ferenc
2011. szeptember 14. 21:51:49

Kategória: 1 komment

Volt idő, amikor Camron Crowe forgatta a legjobb filmeket a sportról, zenéről és szerelemről: azokban az időkben még egy Tom Cruise-filmre igazi eseményként tekintettünk, Reneé Zellweger cuki kiscsaj volt, Kate Hudsont pedig Oscarra jelölték. Aztán jött Orlando Bloom, és mindent elrontott.  Legalábbis majdnem, hat évnyi hiátus után Crowe idén ugyanis visszatér, és egy remeknek tűnő Pearl Jam-doksi mellett egy új romantikus filmet is rendez, melyben remélhetőleg több lesz a szellem és a jellem, mint a giccs. A trailer egyelőre so-so.

Címkék

trailer comedy scarlett johansson matt damon romance cameron crowe

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr744540652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_180758 2011.11.12. 11:37:32

Komment: duwy: 2011. 11. 03. 9:48 Még mindig gyönyörű filmnek tűnik nagyszerű színészgárdával + "Music by Jónsi" = ott leszek a moziban (már ha behozzák...).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása