aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: a bőr, amelyben élek [la piel que habito] (2011) Zalaba_Ferenc
2011. július 27. 22:46:04

Kategória: Szólj hozzá!

A legújabb trailer alapján még nehezebb kihámozni, hogy miről is szólhat Almodóvar új filmje, úgyhogy íme a Bufi hivatalos szinopszisa, hátha segít...

Amióta felesége egy autóbalesetben megégett, Dr. Robert Ledgard (Antonio Banderas), a kiváló plasztikai sebész életét az emberi bőrrel kapcsolatos kutatás tölti ki. Tizenkét év után laborjában sejtterápiával előállított egy olyan bőrszövetet, amely ellenálló minden sérüléssel szemben. Kísérleteihez szüksége volt egy alanyra, egy megbízható segédre, és arra, hogy félretegye az összes etikai aggályát. Utóbbi nem okozott problémát, segítőtársa is akadt Marilia (Marisa Paredes), a születése óta vele élő házvezetőnő személyében; kísérleti nyula pedig egy gyönyörű fiatal nő, Vera (Elena Anaya), aki a gyönyörű villa foglya.

Címkék

horror trailer antonio banderas drama pedro almodovar eurocinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr964540065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása