aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: frászkarika [fright night] (2011) Zalaba_Ferenc
2011. május 13. 19:49:40

Kategória: 3 komment

A kultikusnak éppenséggel nem mondható, de azért elég nagy ismertségnek örvendő Fright Night (mi is volt a kalózvideós címe? "Vámpír költözött a szomszédba"?) újrája tele lesz robbanással, repkedő izékkel és szapora vágással - mindez 3D-ben. Érdekes, hogy a trailer teljes egészében kihagyja a segítségül hívott vámpírvadász (a régiben Roddy McDowall, az újban David Tennant) karakterét. Remélem, azért a végső vágásba bekerül.

A plakát viszont a régi időket idézi.

 

Címkék

horror trailer remake vampire toni collette colin farrell

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr434539693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.05.13. 22:26:37

http://twitter.com/#!/MintzPlasse And I know some may be upset there isn't any Tennant in the trailer ( like myself) but trust me, he kills in the movie.

padi 2011.05.13. 23:19:23

1 képkockára azért feltűnik, de ettől függetlenül ez a film elég gyengének tűnik, főleg, ha a zseniális eredetit vesszük.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása