aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: another earth (2011) Zalaba_Ferenc
2011. április 21. 23:55:36

Kategória: 2 komment

Az idei Sundance egyik legnagyobb felfedezettje Brit Marling volt, aki nem egy, hanem mindjárt két olyan produkcióval jelentkezett, melyet ő írt, ő volt a producere és még a főszerepet is ő játszotta (ráadásul a megjelenése is elég dekoratív), és a poén még csak most jön: mindkét film sci-finek álcázott romantikus dráma. A The Sound of My Voice egy vallási vezetőről szól, aki azt állítja, hogy 2054-ből utazott vissza napjainkba, az Another Earthben pedig egyszer csak megjelenik az égen a Föld másolata, amely az ár/apály alakulásába talán nem, de az emberek életébe elég nagy változást okoz.

Címkék

trailer independent sci fi sundance romance brit marling

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr394539612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dracoo 2011.04.22. 09:27:22

Ez valami nagyon elborult bullshitnek látszik, de jó értelemben. Vagy csupán az "elég dekoratív megjelenésű" hölgy adja el, de látni akarom. Most. :}

duwy 2011.04.22. 11:20:31

Engem lenyűgözött ez a trailer, rögtön a várólistám elejére ugrott a film.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása