aeon flux

ready for the action now, danger boy?

márciusban megint mad men Zalaba_Ferenc
2011. január 08. 21:59:25

Kategória: 1 komment

Ugyan a Mirax oldala még mindig azt írja, hogy az időközben nálunk is megjelent MAD MEN S1 Blu-ray formátumban is várható, de ilyen tündérmesékben mi nem hiszünk és szorgalmasan vásároljuk külhoni BD-n a modern televíziózás egyik legjobb sorozatát, melynek negyedik évada a tengerentúlon március végén jelenik meg mindenféle extrával felvértezett, négylemezes DVD-n és háromlemezes BD-n, méghozzá azonos áron (mert vannak országok, ahol a két formátum értékesítési aránya már elérte azt a szintet, hogy nem kell több mint kétszer annyiért árulni a BD-változatokat, mint a DVD-t).

Mondhatjátok, hogy minek HD-ben követni egy olyan sorozatot, ami néhány irodában és bárban játszódik, de mivel a Mad Men maga a megtestesült elegancia, a nagy felbontás iszonyú sokat dob a pompán és ezáltal az egók tündöklésén. A nőkről nem is beszélve.

És az AMC már bejelentette, hogy lesz ötödik évad.

Címkék

tv show mad men jon hamm tv bd tv dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr844539150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahakocka 2011.01.09. 10:53:59

Hitchcockos érzésem támadt a borító okán. (Vertigo pl)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása