aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hellraiser tinédzsereknek Zalaba_Ferenc
2010. október 19. 13:24:14

Kategória: 1 komment

Egy darabig úgy volt, hogy a küszöbön álló HELLRIASER remake-et a MARTYRS-szal sokkoló Pascal Laugier veszi kezelésbe, az egyszeri horrorrajongó pedig már el is kezdte dörzsölni a kezét, hogy ez a rendező majd "olyan látnivalókat mutat", amitől keresztbe-hosszába eltátjuk a szánkat. De nem így történt.

Laugier kiszállt a képből, a HELLRAISER-széria pedig ehelyett arra készül, hogy kisz*rjon magából még egy DV folytatást (szám szerint a kilencedik darabot, s talán most először Doug Bradley nélkül) és úgy tűnik, ezzel annyiban is hagyják a dolgot. De nem így történt.

A jogokat birtokló Weinstein-testvérek most egy tinédzser-kompatibilis feldolgozást vizionálnak és már a rendezőt is kinézték maguknak a dán Christan E. Christiansen személyében, aki hamarosan a THE ROOMMATE című PG13-as horrorral sokkolja majd a nagymamákat. A valaha eszesebb döntéseket hozó Weinsteinék a főszerepre Amber Heardöt kívánják megnyerni, aki most már hivatalosan is a 21. század sikolykirálynője.

Címkék

horror remake hellraiser filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr754538830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clive 2010.10.20. 09:48:51

Ó Te Jó Ég! Nem gondoltam volna, hogy visszasírom a Mártírok rendezőjét (mivel az a film nem tetszett), de ez a tinédzser Hellraiser ötlet borzalmas és legendagyalázás :(((((

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása