aeon flux

ready for the action now, danger boy?

predators: folytatódik a vadászat Zalaba_Ferenc
2010. augusztus 26. 08:27:42

Kategória: 15 komment

Nálunk még csak az első mozis hétvégéjén van túl (nem is rossz eredménnyel), de a Fox Amerikában már a DVD/BD-megjelenésre gyúr. Hát igen, felgyorsult körülöttünk a világ, hamarosan utakra sem lesz szükségünk, meg minden...

Bár másodszorra nézve már jobban zavart egy-két költség- és narratív-takarékos megoldás, de a PREDATORS továbbra is a nyár egyik meglepetésfilmje a maga no-nonsense B-filmes megoldásaival és azzal a megközelítéssel, amely egyszerre volt friss és hagyománytisztelő. Szóval én bevásárolok majd a BD-ből, amely nem meglepő módon többet ígér majd a DVD-nél. USA-ban már október 19-től (szerintem hozzánk már csak januárban fut be, de ne legyen igazam). Az "elolvasom" után találjátok az extrák felsorolását és a borítóképeket.

Nálunk még csak az első mozis hétvégéjén van túl (nem is rossz eredménnyel), de a Fox Amerikában már a DVD/BD-megjelenésre gyúr. Hát igen, felgyorsult körülöttünk a világ, hamarosan utakra sem lesz szükségünk, meg minden...

Bár másodszorra nézve már jobban zavart egy-két költség- és narratív-takarékos megoldás, de a PREDATORS továbbra is a nyár egyik meglepetésfilmje a maga no-nonsense B-filmes megoldásaival és azzal a megközelítéssel, amely egyszerre volt friss és hagyománytisztelő. Szóval én bevásárolok majd a BD-ből, amely nem meglepő módon többet ígér majd a DVD-nél. USA-ban már október 19-től (szerintem hozzánk már csak januárban fut be, de ne legyen igazam).

  • Commentary by producer Robert Rodriguez and director Nimród Antal
  • Motion comics:
    • "Moments of Extraction" - Robert Rodriguez presents exclusive prequel vignettes voiced by the cast of Predators. Witness the secret adventures that turned our world's most ruthless killers into the ultimate Predator prey:
      • Noland Intro (part 1)
      • Isabelle
      • Cuchillo (BD-exclusive)
      • Hanzo (BD-exclusive)
      • Mombasa
      • Noland Ending (part 2) (BD-exclusive)
    • "Crucified"
  • Evolution of the Species: Predators Reborn
    • Bloodline (BD-exclusive)
    • De-Cloaking the Invisible: Alien Terrain
    • Intelligent Design: The Hunting Camp (BD-exclusive)
    • Predators as Prey (BD-exclusive)
    • Yuatja Transformed (BD-exclusive)
    • Rite of Passage (BD-exclusive)
  • The Chosen Featurette (BD-exclusive)
  • Fox Movie Channel presents: Making a Scene (BD-exclusive)
  • Nine deleted and extended scenes (BD-exclusive)
  • BD-Live:
    • Exclusive Predator Features (BD-exclusive)
  • Live Lookup - Powered by IMDB (BD-exclusive)

Címkék

sci fi action predator rodriguez antal nimrod adrien brody dvd borito fox dvd bd borito fox bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr674538588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_9654 2010.08.26. 09:05:05

nekem tetszett, de ha nincs larry fishbournös rész, akkor egyenértékű lenne az első résszel, így "csak" egy jól összerakott nyári mozi.

Ismeretlen_1068 2010.08.26. 09:14:20

Nos, a brutálisra hízott GyoMorfeusz az én arcomra is mosolyt csalt, miközben azt ecsetelte, hogy hány szezont élt túl a ragadozók elől bujkálva. :) Vajh minek álcázta magát, felhőnek?

hamsy 2010.08.26. 10:20:33

2. hát így meghízva még mindig jobban néz ki mint a vörös zsaruban. abban akkora a feje a testéhez képest, mint egy műszerfalra szerelhető booble head figura. Spoiler!!! na ezt mondjuk nem értettem a filmben. ha olyan sok szezont végigélt, akkor is csak 1-2 hónapja lehet ott. legalábbis az utolsó jelenetsornál érkező új játékosokból én ezt szűrtem le. mert ha ilyen gyorsan érkeznek, és azt vesszük egy szezonnak, amíg kinyírják az összes játékost, akkor nem értem mitől zakkant meg morfeusz. mondjuk egy csapat predator meg predator kutya között lehet, hogy én is megkattantam volna...

Helsing · http://helsing.blog.hu 2010.08.26. 10:56:03

A címből azt hittem, hogy bejelentették a folytatást XD OFF: Egyébként nemtom, de engem rohadtul zavar, hogy a felsorolt extrákból mintha csak 5-6 kerülne rá a DVD-re, a többi meg BD-re megy. Értem én, hogy ezzel csak a BD-re akarják rávenni az embert, de ezért miért a DVD-sek szívjanak? Mondjuk ha a DVD meg lenne pakolva extrákkal tökig, és ahhoz képest nyújtana néhány pluszt a BD, azt mondanám, h oké. Ebben a témában nekem a Dark Knight fáj/dühít a legjobban, annak a dvd-je egy fapados kiadásra hajaz (persze csak a "külcsín", a hang/kép elsőosztályú), míg a BD vmi csudaszép, menükben és extrákban egyaránt. OFF - vége

Helsing · http://helsing.blog.hu 2010.08.26. 11:29:37

ja, és az Origóval nyerhettek posztert: http://www.origo.hu/filmklub/20100825-folytasd-a-ragadozok-tortenetet-es-nyerj-antal-nimrod-altal-dedikalt.html

The FreeMan 2010.08.26. 15:15:09

Azért az extrákat így megnyírni, még az adott "sorozatból is csak 1-2 kapnak a DVD-sek. :S Ha olcsóbb lenne a BR-RO már biztos váltottam volna, eBayen hazai DVD áron vannak a lemezek. A filmet még nem láttam, de lehet jobb is. A szinkron miatt kicsit félek, meg a helyi mozik csak 1 hétig vetítik. P.S. Hamár Predator téma: vajon lesz Pred trilógia kiadvány? Vagy vadásza le nyugodtan a külföldi 2 SE kiadásokat a régi filmekből?

Ferrari-Fan 2010.08.26. 16:48:20

Sziasztok! Nekem egy aprócska észrevételem volna. A Blu-ray borítóját kellene a DVD-hez is rakni, vagy valami nagyon hasonlót. Sokkal jobban néz ki...szerintem. Ha pedig ennyire kevés extrát kapnak a DVD mellett döntő vásárlók, akkor lehetne 2 lemezes a kiadás. manapság azoknak sincs nagy áruk. Nem kellene mondjuk sem kartontok, se semmi más, csak egy normális tok, meg egy épkézláb kétoldalas borító.

purple rain 2010.08.26. 17:00:52

A Mombasa nevű extra mit takarhat? Van egy ilyen track az Inception soundtrackjét..... Ott forgathatták vagy mi?

Ismeretlen_1068 2010.08.26. 17:17:30

8: Mombasának hívják az egyik karaktert a filmben.

Montana · http://www.san2000.com 2010.08.26. 19:19:45

7: Szerintem ciki lett a BD borító. Ugyanis a moziplakáton sejtelmesebben a "sötétbe burkolózott" a ragadozó, ami a plakáton működött is és cool volt. A BD borítón ezen "korrigáltak" és olyan hatást értek el, mintha csípőből ketté lenne vágva a mi kis predatorunk. A DVD borító egész jó, ott viszont meg már túl sejtelmes a lény :D Alig látszik belőle valami. Oké hogy a filmben is hasonló volt a szisztéma, de ennél azért több kell, hogy látszódjon. Most nézd meg: Brody-ék mögött, ha nem világítana a lézerje szinte csak egy fekete "paca" lenne ott, amiről persze tudjuk, hogy ki csoda, de egy laikus akár még azt is hihetné, hogy a borítóra kidőlt a kávé.... :D

Montana · http://www.san2000.com 2010.08.26. 19:24:58

Ja és azt elfelejtettem leírni, hogyha az "ultimate hunter edition" coverjét megnézed (amit nemrég adtak ki) na azon ugyanez a felállás: Predator háttérben Schwarzi előtte, de viszont ott remekül vannak kombinálva a fényhatások és minden látszik rendesen, nem esik át a ló túlsó oldalára. Na ennyit a coverekről :D

jimbo 2010.08.26. 22:45:16

8. purple rain: Vajon hol van Mombasa? A googlet és társait nem ér használni :) Egyébként az Inception azon részeit nem ott forgatták, hanem Maroccoban.

Ferrari-Fan 2010.08.27. 07:10:33

10-11: Tudod Montana ha választanom kellene inkább a BD borítóját választanám. A DVD kiadásé is jó...lenne, ha nem lennének rajta az emberek. Elég lenne a predator, meg a piros lézerfény. De ugye mindenkinek más tetszik. Na de elég is a borítókból. :-)

Ismeretlen_160321 2010.08.28. 09:22:42

Egy halvány közepesnek még elmegy a film, na de hogy a nyár meglepetés mozija? Erős túlzás...

Ismeretlen_1068 2010.08.28. 10:13:42

Nimród eddigi hollywoodi produktumaihoz, a legutóbbi két Predator-mozihoz és az elvárásaimhoz képest nagy meglepetés volt. Mindenesetre élvezetesebb film volt, mint jó néhány 5-6x drágább vetélytársa az idei mezőnyből.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása