aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: harry potter and the deathly hallows pt.1-2 (2010-11) Zalaba_Ferenc
2010. június 07. 07:21:46

Kategória: 2 komment

Az MTV Movie Awards során debütált a 2010. novemberében (1. rész) és 2011. júliusában (2. rész) mozikba kerülő utolsó HARRY POTTER-installáció első teasere, amelyből valószínűleg hamarosan egy jobb minőségű változat is felmászik a netre, addig is silabizáljátok ki ezt.

Címkék

fantasy harry potter ralph fiennes alan rickman imax 3d cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr134538190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süti 2010.06.07. 13:31:54

ezt már nem :)

Ismeretlen_139112 2010.06.08. 00:14:42

Nagy kár hogy egy ilyen, a szórakoztatóipar történetében egyedülálló jelenség lezárását egy ekkora pancserre bízzák, mint Yates. Egy évtizednyi sztori lezárása, az összes jól megírt payoff, ugyanazok a szereplők, a legjobb vizuális és audió körítés, amit Hollywood és London össze tud hozni. Plusz ha a Warner nem spur, akkor szerepelhet benne a britt színjátszás krémje - csak azért, hogy a koncepciótlan rendezés a tanácstalan gyerekszínészek mögé pakolja őket statisztának... Persze maga a könyv sem az a tökéletes lezárás, meg Rowling kellően gátlástalanul ment rá a rajongótábor összes gyenge pontjára is; de emellett azért emlékezetes, kicsit felemelő, és nekem nagyon tetszik a tartalom szempontjából is. Például hogy a Potter gyerek nagyon is emberi hősként fejezi be, még ha picit sántít is néhol a konfliktus megoldásának a logikája.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása