aeon flux

ready for the action now, danger boy?

x-men: first class! Zalaba_Ferenc
2010. május 05. 07:51:53

Kategória: 2 komment

Matthew Vaughn (KICK-ASS, STARDUST) rendezi a jövő nyáron mozikba kerülő X-MEN: FIRST CLASS-t, amely az X-MEN-filmek előzményeit dolgozza fel - vélhetően fiatalosra hangszerelt stílusban.

Matthew Vaughn (KICK-ASS, STARDUST) rendezi a jövő nyáron mozikba kerülő X-MEN: FIRST CLASS-t, amely az X-MEN-filmek előzményeit dolgozza fel - vélhetően fiatalosra hangszerelt stílusban.

A Fox nem szarozik: már nyáron elkezdi forgatni a filmet, hogy elkészüljön a 2011. június 3-án megjelölt bemutatóra (ez a rohanás anno nem tett jót a WOLVERINE-nek, hozzáteszem, azt egy tapasztalatlan rendező dirigálta). A produceri székben Bryan Singer ül, ami jó jel, és persze Vaughnban sem kellett eddig még csalódnunk. Remélhetőleg a szkript csinosítgatásába is bevonják, ami nem történhet majd a tüzes Jane Goldman nélkül.

A film abszolút eredettörténetnek néz ki: Charles Xavierre (a későbbi Professor X) és Erik Lensherre (a későbbi Magneto) összpontosít: első találkozásukra, különleges képességeik felfedezésére, barátságukra és ellentéteik kiéleződésére. Remélhetőleg Vaughn képes lesz hozni az első két X-MEN film komolyan vehető, mégis szellemes atmoszféráját - de miért ne lenne rá képes?

Érdekességképp íme a másik hét rendező neve, akik számításba jöttek rendezőként: Louis Leterrier, Jonathan Mostow, Daniel Espinosa, Rupert Sanders, Timur Bekmambetov, David Slade, Carl Erick Rinsch.

Címkék

marvel reboot bryan singer x men superhero prequel matthew vaughn

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr64538009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lackó 2010.05.05. 08:39:36

anno úgy volt, hogy a last standet is ő rendezi. sokkal jobban jártunk volna...

Ismeretlen_1068 2010.05.11. 11:26:02

Ó, igen! Kívánságom teljesült: http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=27846

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása