aeon flux

ready for the action now, danger boy?

box office hazai: az avatar a legnézettebb 2009-es film Takács Máté
2010. január 18. 15:52:45

Kategória: 28 komment

> Magyar mozibevételek, 2010. január 14 - 17.

Az AVATAR újfent százmillió forintos hétvégét zárt a magyar mozikban, s már nem csak bevételi csúccsal büszkélkedhet: bár csak nyúlfarknyival, de vasárnapra maga mögé tessékelte a JÉGKORSZAK 3: A DINÓK HAJNALA című animációs filmet a 2009-es bemutatók nézettségi rangsorában. A HOVA LETTEK MORGANÉK? és a DOCTOR PARNASSUS jó eredményeket hozott, az 51-ES BOLYGÓ csak kicsivel múlta felül a nemrégiben megfeneklő ASTRO BOY nyitányát, míg az év első hazai közönségfilmje, a HALÁLKERINGŐ csakhamar eljárta haláltáncát...

> Magyar mozibevételek, 2010. január 14 - 17.

Az AVATAR újfent százmillió forintos hétvégét zárt a magyar mozikban, s már nem csak bevételi csúccsal büszkélkedhet: bár csak nyúlfarknyival, de vasárnapra maga mögé tessékelte a JÉGKORSZAK 3: A DINÓK HAJNALA című animációs filmet a 2009-es bemutatók nézettségi rangsorában. A HOVA LETTEK MORGANÉK? és a DOCTOR PARNASSUS jó eredményeket hozott, az 51-ES BOLYGÓ csak kicsivel múlta felül a nemrégiben megfeneklő ASTRO BOY nyitányát, míg az év első hazai közönségfilmje, a HALÁLKERINGŐ csakhamar eljárta haláltáncát...

> #1
A mezőnyt az AVATAR vezeti töretlenül, immáron egy teljes hónapja. Az InterCom sci-fi kalandfilmje ötödik hetében is 105 millió forintot tett hozzá az eddigiekhez, s így az összbevétel már egész közel került a milliárdos határhoz; ez minden bizonnyal egy hét múlva be is kerül James Cameron friss Golden Globe-díjas mostrumának rekord-jegyzékébe. A 71 ezer látogató csütörtök és vasárnap között ismételten valószínűtlenül alacsony, 12%-os érdeklődés-csökkenést jelent, a filmre eddig eladott jegyek száma alapján (melyen szinte fele-fele arányban osztozik a főváros és az azon kívüli területek) pedig az AVATAR az 1990-es év óta bemutatott produkciók között a 25. helyre lépett elő, kiszorítva onnét a SZELLEMIRTÓK második részét. Mi mást kell még megemlíteni? Ja, az egymilliós nézőszám teljesen lehetséges, pláne a NEM VÉNNEK VALÓ VIDÉK-et és a GETTÓ MILLIOMOS-t, de főként utóbbit is alaposan megsegítő Oscar-szórást követően.

> új filmek
Az InterCom még egy ideig ellenne egyéb bemutató nélkül, de hát minél több, annál jobb. A januári mozilátogatási kedvet remekül hasznosítva érkezett a honi filmszínházakba a HOVA LETTEK MORGANÉK? című vígjáték. Sarah Jessica Parker a SZEX ÉS NEW YORK sikerével biztos pontnak bizonyult nálunk is, ahogy Hugh Grantnek sincs már bizonyítanivalója a Kárpát-medencében. Tulajdonképpen így nem is csoda, hogy 31 millió forint értékben váltottak belépőt a szinkronizált komédiára, aminek fényét csak emeli a siralmas kritikai visszhang és az amerikai bukta - igaz, nemzetközi szinten mindig is decens forgalmat reméltek a filmtől. A címben feltett kérdésre egyébként többen akarták megtudni a választ, mint ahányan Grant legutóbbi munkája, a ZENE ÉS SZÖVEG azon rejtélyét kívánták tisztázni, tud-e dalolni kedvencük? Akkor végül 95 ezren járták meg a termeket, így hasonló eredményt ezúttal is elvárhatunk, és ez abszolúte kielégítő teljesítmény.

Hasonlóan figyelemreméltó érdeklődés övezi a Budapest Film 18 kópián bemutatott fantasyjét. A DOCTOR PARNASSUS ÉS A KÉPZELET BIRODALMA az ötödik helyen lépett be a listára 11 millió forinttal, amiből még nem lehet ugyan kacsalábon forgó palotát építeni, de artfilmtől azért mindenképp derék dolog. Azt, hogy Heath Ledger utolsó feltűnése a vásznon mennyit is számított a közönségnek, legalább olyan nehéz megválaszolni, mint halála hatását A SÖTÉT LOVAG bevételeire, de az biztos, hogy "Heath Ledger és barátai filmjét" még jó darabig konstans érdeklődés övezi majd, amit a jó szájhagyomány fog biztosítani - remélhetőleg. 40 ezer néző és 40 millió forint a képzelet határain még innen van Terry Gilliam műve számára.

Az 51-ES BOLYGÓ-t azonban túl messzi célpontnak találták a magyarok, így az Intersonic által, 21 kópián bemutatott animációs sci-fi csak a 8. helyen futott be, kevesebb mint 7 millió forinttal. Ez a novemberben perecelő ASTRO BOY részeredményénél egy fokkal azért jobb, de semmi biztatót nem jelent a jövőre nézvést. A Budapest Film tesz legközelebb próbát a műfajjal márciusban, amikor is a 9 című opus kerül az itthoni vásznakra.

A magyar filmet semmilyen kedvező szezon vagy trend nem mentheti meg. A Szuez Film eddigi legszélesebb premierje, a HALÁLKERINGŐ ugyanis ismét csökkentette a szintet, már ami a bevételeket illeti. A Dobó Kata és Kern András főszereplésével készült, külsőségeiben amúgy a hazai viszonyokban elismerésre méltó produkció 1,8 millió forintot gyűjtött Budapesten, s ez azt jelenti, hogy átlagosan 8-an ültek minden előadáson. A sivár eredményrengeteg közül az Uránia és a Művész vetítései igyekeznek kiemelkedni 10% fölötti kihasználtsággal, de ilyen hervatag adatot kár is kiemelni. Bármennyire is fájdalmas ezt mondani, de a magyar közönségfilm - és Dobó kisasszony - jobb, ha megmarad a (romantikus) vígjátéknál, különben végleg elfordul tőlük a közönség.

> további filmek
A SHERLOCK HOLMES ugyan jelentősen vesztett lendületéből a második hétre, de a 46 millió forint még rajtnak is tetszetős lett volna; az InterCom filmjéből 2010 első 100 millió forintos blockbustere lett idehaza, és a 200 ezer látogató még mindig elérhető távolság. A forgalmazó mesterhármasa a dobogón együttesen 137 ezer egyént szólított a mozikba csütörtök és vasárnap között, de a most 6. helyezett ALVIN ÉS A MÓKUSOK 2. is szépen gyarapszik: immáron 100 millió forint felett folyik a legkisebbekre szabott móka, egy karmolásnyira a százezer látogatótól. Negyedik helyen áll az EGYSZERŰEN BONYOLULT; a UIP romantikus vígjátéka már csaknem 200 millió forintot tudhat magáénak.

> végszó
A hétvégén a top 10 filmjeire több mint 190 ezer jegyet adtak el, s kevés híján negyedmilliárdos összbevétel kerekedett. Januárban ez igencsak derítő adat, de ismét csak az AVATAR iránt megnyilvánuló, szűnni nem akaró érdeklődés számlájára írható javarészt.

> ami jön
Az InterCom most egy hétig hagyja, hogy filmjei tovább arassák a babérokat, miközben a Fórum vígjátékkal (VÉN CSONTOK), a Budapest Film és a Palace Pictures pedig thrillerekkel (A DOBOZ, POKOLI ÉDENKERT) próbálkozik, de utóbbiakhoz sok reményt dőreség lenne fűzni.

> a top 10 (forintban; csüt-vas) [eddigi nézőszám]
1. Avatar (105,5m/934,2m) [659 575]
2. Sherlock Holmes (46,2m/146,5m) [124 335]
3. Hova lettek Morganék? (31,6m/31,6m) [26 633]
4. Egyszerűen bonyolult (19,1m/195,0m) [166 958]
5. Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (11,0m/11,0m) [9323]
6. Alvin és a mókusok 2. (10,4m/101,8m) [97 088]
7. A hercegnő és a béka (9,8m/144,6m) [137 685]
8. 51-es bolygó (6,7m/6,7m) [5936]
9. Derült égből szerelem (2,7m/24,1m) [20 332]
10. Poligamy (2,6m/109,2m) [104 132]

A UIP-DUNA FILM TÁMOGATÁSÁVAL

Címkék

avatar magyarfilm box office comedy budapest film hugh grant heath ledger intercom terry gilliam magyarvalosag children movie box office hazai intersonic

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr284537547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daemiaen 2010.01.18. 16:26:48

Félelmetes, hogy ami magyar és nem vígjáték, arra a kutya sem kíváncsi. Nem mintha megérdemelné a Halálkeringő, de azért mégis... Amúgy pedig jól elkezdődött a filmek kiütéses bajnoksága: egymás után jönnek 4-5 premierfilmmel a csütörtökök, az 50% feletti esések pedig ismét elgondokodtatják majd a forgalmazókat bizonyos műfajok moziba hozataláról, holott lehet, hogy csupán az időzítéssel vannak gondok. Meg a székek tulajdonosaival a forgalamzók irodáiban. De ez utóbbi megjegyzés csupán személyes, senkit sem érdeklő véleményem.

Ismeretlen_1068 2010.01.18. 17:08:31

személy szerint örülök a paletta színesedésének, és az időzítéssel nincsenek különösebb gondjaim, annál inkább a pozicionálással, de azért szívesen hallanám a részletes véleményed a dologgal kapcsolatban.

Daemiaen 2010.01.18. 17:21:06

Kicsit hihetetlennek találom, hogy valakik képesek egymásra pakolni két thrillert (A doboz, Pokoli édenkert - gondolom, mondanom sem kell, melyikért dobog a szívem :)), majd a bukta láttán levonni bizonyos következtetéseket, amelyeket a Budapest Film tud a legjobban, vagyis kijelenteni, hogy ekkor és ekkor Magyarországon nem kelendő ilyen és ilyen műfajú film. Ott volt a december 31-i hétvége, gyönyörűen megélt volna egyik vagy másik. Aztán - emlékezetből nyomom - ott lesz a március 4-i hétvége (noha kicsit messze van, azért többé-kevésbé biztosra vehető), amikor is a Viharsziget és az Invictus fog - többek között - egymásnak feszülni, amiből egyértelműen Scorsese fog kijönni győztesen (bár nem annyira győztesen, mint amilyet elérhetne), Clint Eastwood pedig továbbra sem fog kidehaza kitörni abból a skatulyából, hogy legyen bármilyen jó is a filmje, a kutya nem nézi (az okok nyilván többfélék, de maradjunk most ennél).

DelMare 2010.01.18. 17:22:55

sajnálom a Halálkeringőt. 1általán nem tökéletes, de akkor sem ennyire rossz, messze nem. a szuperbojz alá való teljesítése meg 1szerűen megalázó. vicc h egy utolsó vígjáték jobban érdekel minket mint egy kernes thriller. én is a művészben láttam, ötödmagammal. hát ez van.

Daemiaen 2010.01.18. 17:24:56

Másfelől igen, üdvözítő, hogy színesedik a kínálat, csak lennének többen olyanok, akik hajlandóak fizetni is a mozijegyért. És akkor ez a tarkabarkaság az őszi szezonra is megmaradna, nem pedig az akkorra pénzszűkébe kerülő forgalmazók tologatnák ide-oda a filmeket, amelyekre nincs pénzük, hogy "beforgalmazzák" őket.

DelMare 2010.01.18. 17:33:51

Daemiaen: igen, ebben tök 1etértek. Eastwood-ot én is sajnálom, mert kitűnő filmekkel buktázik nálunk.

Ismeretlen_1068 2010.01.18. 19:00:09

3. az édenkertért, mi? :) amúgy szerintem a két film célközönsége meglehetősen különbözik egymástól (hiába próbálta ennek ellenkezőjét bizonyítani anno a warner, most pedig a bufi, amely ezzel elég ordas hibát követ el).

Ismeretlen_1068 2010.01.18. 19:02:29

4: láttad te az előzetesét? az a legrosszabb benne, hogy hollywoodi szintet mímel és durván beletörik a bicskája. a nézőtéren felröhögtek az emberek, mikor a trailer végén bevágták a csúszdázva visítozó dobó kata egy másodperces shotját. pedig az rémisztő slusszpoén vagy mi akart lenni.

Daemiaen 2010.01.18. 19:11:08

7. Bizony, Twohy mind felett! :) Meg is lepődtem, hogy forgalmazni meri bárki is, elvégre nem túl sok embert érdekelt.

anita 2010.01.18. 19:24:41

Halálkeringő: Először én is kiakadtam, aztán eszembe jutott, hogy történnek sajnos nagyobb katasztrófák is a világban.. /lásd: Haiti földrengés../

DelMare · http://thereview.blog.hu 2010.01.18. 21:02:55

8: nem vagyok oda a magyar filmekért, illetve próbálom helyükön kezelni őket. itt sincs ez másképp, ahogy írtam a Halálkeringő sem tökéletes 1általán. de sokan nem tudják, h a készítők Dobót és Kernt leszámítva, nem régi filmesek. mondhatjuk h első nagyjátékfilmjük ez, és pont ebből kiindulva mondom azt, h ehhez így is kéne hozzáállni. bevállaltak egy olyan zsánerfilmet, amit nálunk nem ismernek (úgymint magyar thriller) a nézők. ehhez viszont érdemes megnézni filmet, mert a trailerből ez pont nem jön át. én csak azon pislogtam, h ennyire senkit sem érdekel a dolog. a trailerben pont sikerült Dobónak a művibb arcát mutatni, ez hiba. a filmben azért látszik, h 1általán nem tehetségtelen. viszont az nagyon érdekes, h ha mondjuk Csányival nyomtak volna egy romkomot, most mindenki ott csücsülne. mondom, nekem csak az a fura h Dobó+Kern+thriller ennyire bukó.

anita 2010.01.18. 21:23:57

DelMare: Ne haragudj, neked fizetnek ezért?!

Ismeretlen_1068 2010.01.18. 21:47:00

12: nyugi...

DelMare · http://thereview.blog.hu 2010.01.18. 22:31:36

12: :) hát nem fura: elmentem megnézni egy olyan magyar filmet, ami végre felkeltette az érdeklődésemet, és minden előítéletem ellenére, és a film jó pár marhasága ellenére, láttam egy vállalható próbálkozást. írtam is a tapasztalataimról, és 1általán nem ajnároztam a filmet, erről Te is elég egyszerűen meggyőződhetsz. a vicc az, hogy van ez a blog nevű platform, ahol felteszem a kérdésemet, h vajh, h bukhatott ekkorát a film kapásból (és itt az ekkorán van a hangsúly: kevesebb, mint 2000 nézővel), rögtön a nyitóhétvégén, és Te pedig felteszed nekem a kérdést, h ezért fizettek e.:) szóval kérdésedre válaszolva, annyira még az ő marketingjük sem ostoba, hogy fizessenek egy mezei bloggernek. de lassan ott tartok, h megpályázom az állást. ;) szumma: akármilyen hihetetlen, tényleg csak kíváncsi vagyok, h mi a frász váltja ki ezt az ellenszenvet a halálkeringő iránt? písz, mindenkinek!

Ismeretlen_1068 2010.01.18. 22:50:45

biztos van az emberekben egy olyan prekoncepció, hogy egy banánhéjon bárki el tud csúszni (és ez vicces), míg egy decenes thrillerhez, horrorhoz vagy akcióhoz kell némi anyagi háttér, hozzáértés és tehetség. szóval a magyar filmekkel szembeni (egyébként teljesen jogos) előítélet ott mozog az emberekben. mert mondjatok már egy jó magyar akciófilmet. vagy thrillert. vagy sci-fit.

anita 2010.01.18. 23:17:55

14: Ha már így megkérdezed: Belőlem pl. az vált ki ellenszenvet, hogy amíg én kávét főzök, fénymásolok és tértivevényeket írogatok, addig egyesek játsszák a nagy művészesdit, és milliókat ölnek olyan, eleve kudarcra ítélt produkciókba, mint mondjuk ELZA a 9 hónapos terhes, alkoholista, drogfüggő, pszichopata, affektáló picsa története.. Bocsi, nem Téged akarlak bántani, de nekem ilyenkor eldurran az agyam.. Amúgy meg szarok a világra - E.T.

Ismeretlen_129996 2010.01.18. 23:20:33

az európa expressz mindhárom kategóriában indulhatna. :)

DelMare · http://thereview.blog.hu 2010.01.18. 23:23:08

ez teljesen igaz. mindenesetre akkor is döbbenetes ez az ezerpárszáz néző. és ugye vélhetően jobb sem lesz, mert katasztrofálisan lehúzták a filmet nagyon sok helyen. hát mindegy, reméljük lesz jobb is.

jimbo 2010.01.18. 23:52:19

16 anita: Ki az az ELZA?

kbalint · http://kovacsbalint.blog.hu/ 2010.01.19. 01:41:22

Nevetséges, hogy mindenki hatalmas költői kérdéseket tesz fel a Halálkeringővel kapcsolatban - hogy lehet, hogy enyire nem érdekel senkit? Hogy bukhat ekkorát? Hát biztos ezt meg azt gondolják a magyar thrillerről, meg biztos az időzítés, satöbbi. Hát a nagy fenét. Egyszerűen az van, hogy ebben az országban még mindig a szájhagyomány messze a legnagyobb marketing. A Halálkeringő pedig ROSSZ, volt, aki nevetett a moziban, de még többen mentek haza, ki az elején, ki a vége felé. És én teltházas vetítésen voltam, mert céges volt, de félházas lett végül. Ennyi. Ennek nincs köze a műfajhoz, prekoncepcióhoz, időzítéshez, elsőfilmhez - egyszerűen azért, mert a mozibajóráknak 6-7%-a jár ilyenek miatt moziba. A maradék 93-94% pedig filmleírás, kritikák és főként az ismerősök véleménye alapján megy el, amire elmegy.

gabor 2010.01.19. 02:00:39

Sztem a Halalkeringovel az a baj hogy Kern es Dobo Kata eleg hiteltelennek tunnek a sok idetlen vigjatek utan egy "komoly" filmben!Sztem sok ember ugy van vele hogy majd egyszer vmikor megnezi dvdn,mintsemhogy erre a hiteltelennek tuno filmre beuljon a moziba!!

DelMare · http://thereview.blog.hu 2010.01.19. 03:29:20

kedves Bálint, a nevetséges az, hogy ilyen agresszíven kezeled még Te is ezt a kérdést. költői kérdés? mi?? a nyitó hétvége + szájhagyomány? azt Te sem gondolod komolyan, h a csütörtöki nézők rohantak átadni az infót a péntekieknek, h gyerekek, ez egy rakás szar, ne nézzétek meg. azt elhiszem, h a port-on egy pozitív ajánló nem volt róla - és ezzel nincs is problémám, de akkor sem a "szájmarketing" az ok. Anitával abban 1etértek, h nem a halálkeringős kérdés a világ legdrámaibb dolga. azt viszont nem hiszem, h fel kellene háborodnod egy ilyen kérdésen. egyébként Tőled is megkérdezem, mert ez a recenziódból nem derült ki, Téged mi a frászért zavar ez a film ennyire?! písz!

kbalint · http://kovacsbalint.blog.hu 2010.01.19. 08:45:59

22: Attól, hogy valamit nevetségesnek tartok, még nem leszek aggresszív. És de igen, komolyan gondolom - én személy szerint három-négy embert beszéltem le a filmről személyesen, akik megnézték volna a nyitóhétvégén. Ha ezt pont fordítva teszem, ők is rábeszélhettek volna fejenként 3-4 embert, satöbbi. Annyira nagy mágiának tűnik? Pedig nem az, üss fel egy marketing-tankönyvet, hamar találkozni fogsz vele. Nem a film zavar - vagyis persze az is, hogy ilyenekre adják a többmilliós támogatásokat, de ezt sok másról is el lehet mondani -, hanem a nézők szájkaratéja. Minden fórum tele van azzal, hogy az összes kritikus micsoda féreg, hogy akinek nem tetszik a film, annak csak undorító személyes motivációi lehetnek, meg ezen kívül amit feljebb írtam, a hatalmas értetlen költői kérdések. És ezt marhára nem értem, hogy mivel szolgált rá ez az egyszerűen csak rossz film erre, pontosabban a sok rossz film közül miért pont ennél kell úgy tenni, mintha az évezred rejtélye lenne a bukása.

kbalint · http://kovacsbalint.blog.hu 2010.01.19. 09:04:54

Egyébként nem tudom, milyen alapon kéred számon valakin (rajtam), hogy "miért zavar ENNYIRE" - én írtam egy darab kommentet ide, te ellenben telespameled az egész magyar internetet a védőbeszédeddel. Engedtessék meg rajtad kívül másnak is, hogy véleménye legyen, horribile dictu más, mint a tied.

Ismeretlen_140561 2010.01.19. 11:43:12

15: én tudok "1" jó magyar sci-fi-t, még fedetlen keblek is vannak benne:) azt se sokan látták

Ismeretlen_1068 2010.01.19. 16:44:49

szinte látom magam előtt azt a 200 embert, akik kimenekülvén a "céges vetítésről", azonnal szól 10 millió embernek, hogy nehogy megnézzék ezt a szart és csak 1.500-an nem hisznek nekik. :)

DelMare · http://thereview.blog.hu 2010.01.19. 19:33:30

kedves Bálint :) engedd meg, h röviden válaszoljak. "miért pont ennél kell úgy tenni, mintha az évezred rejtélye lenne a bukása." kérlek olvasd el a poszt címét (Magyar mozibevételek, 2010. január 14 - 17) ezért itt, ezért most beszélünk róla, illetve ezért tettem fel a kérdésemet. ("tényleg csak kíváncsi vagyok, h mi a frász váltja ki ezt az ellenszenvet a halálkeringő iránt?" + "nekem csak az a fura h Dobó+Kern+thriller ennyire bukó.") "üss fel egy marketing-tankönyvet, hamar találkozni fogsz vele." és melyiket drága Bálint? Kotlertől, vagy inkább használjak kissé ponyvábbat, mint Ries és Trout könyveit? melyikben lesz leírva, h egy frissen bemutatott mozifilm első 3-4 napjában a kiugró(!) bukást a nézők negatív direkt marketingje okozta? na látod, EZ költői kérdés volt. "Minden fórum tele van azzal, hogy az összes kritikus micsoda féreg, hogy akinek nem tetszik a film, annak csak undorító személyes motivációi lehetnek." ezek szerint (már ha ez tényleg így lenne :), minden fórum, összes kritikusának szembe kell néznie, az elképesztő pozitív nézői elégedettséggel. akkor ez milyen marketinget jelentene, kedves Bálint? költői volt, igen... "én írtam egy darab kommentet ide, te ellenben telespameled az egész magyar internetet a védőbeszédeddel." ez a kedvencem: Te nem vagy agresszív, ellenben nekem rá kell jönnöm, h én testesítem meg a honi blogtér sátánkáját és spamjeim áradata nyomja a Halálkeringőt a győzelem kapui felé. :) kedves Bálint, köszönöm, de sajnos nem hiszem, h az összesen itt, és egy másik filmes blogon beírt 2 (azaz 2!) kommentem, ilyen vésszel fenyegetne. és nem utolsó sorban: "Engedtessék meg rajtad kívül másnak is, hogy véleménye legyen, horribile dictu más, mint a tied." na ezen viszont már nagyon felháborodHATtam volna. soha, sehol, senkinek a kritikáját nem kérdőjeleztem meg a Halálkeringő kapcsán. szumma: részemről befejeztem, kérdésemet fenn tartva a poszt témájához kapcsolódóan. de hidd el, nem fogok sírva fakadni, ha ezt a nevetségesen költői kérdéskört válasz nélkül, nyitottan kezeljük. további sikereket, DelMare

Adäm 2010.01.20. 18:32:52

"a filmre eddig eladott jegyek száma alapján (...) pedig az AVATAR az 1990-es év óta bemutatott produkciók között a 25. helyre lépett elő, kiszorítva onnét a SZELLEMIRTÓK második részét. Az lenne a kérdésem, hogy melyik filmekre adtak el több jegyet? Illetve melyik mozi tartja itthon az abszolút rekordot eladott jegy és bevétel tekintetében? Adäm

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása