aeon flux

ready for the action now, danger boy?

adam mckay és will ferrell negyedszer! Zalaba_Ferenc
2009. szeptember 28. 08:05:25

Kategória: 1 komment

Az egyik zsaru szuper szexi, férfiak vágyálma, nők bálványa (vagy fordítva), a másik Mark Wahlberg. Adam McKay (ANCHORMAN, TALLADEGA NIGHTS, STEP BROTHER) ismét Will Ferrell-lel forgat, ami egyáltalán nem meglepő, ezúttal viszont le kell mondanunk John C. Reilly karfiolfejéről, ugyanis a (feltételezhetően) jó zsaru, rossz zsaru duót parodizáló filmben Ferrell Marky Mark oldalán osztja majd a fárasztó/vicces/nem vicces egysorosokat. A buliba betársul Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Steve Coogan és Eva Mendes is. Várom a csodát. Itt megnézhettek néhány lesi fotót a forgatásról.

Címkék

comedy samuel l jackson will ferrell mark wahlberg film kep dwayne the rock johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr564537122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimp 2009.09.28. 17:04:16

igen, igen, igen! will ferrell:) amúgy még nem tudtam eldönteni, h mark wahlberg jófej-e vagy sem. rossz színész, ezt már sokszor láthattuk, viszont jó pont az entourage, melynek nemcsak producere, hanem ugye elvileg a sorozat alapötlete is többé-kevésbé Wahlberg pályafutásán alapul

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása