aeon flux

ready for the action now, danger boy?

még egy kis fanboys Zalaba_Ferenc
2009. augusztus 10. 12:15:31

Kategória: Szólj hozzá!

Kedves filmbarátok!

2009. augusztus 6-án egy igazi filmcsemegét mutattunk be Magyarországon: a Fanboys - Rajongók háborúja, mint ahogy címe is jelzi az odaadó rajongásról mesél nosztalgikus, ironikus és könnyed hangnemben rengeteg sztárvendég közreműködésével.

A film egyeten kópiájának az Odeon-Lloyd Mozi ad otthont, és nem csak a kópiaszám, de a a film reklámozására fordítható költségvetésünk is rendkívül limitált, ugyanakkor bízunk abban, hogy a szájhagyomány egyre több és több érdeklődőt csal be erre a kétségkívül szórakoztató vígjátékra.

Sajnos kis csapat vagyunk és követünk el hibát: jelen esetben a pénteki díszbemutató szervezését sikerült elkapkodnunk. Oldalunkra csak aznap került ki a hír, ráadásul a pontos dátumot sem tüntettük fel. :) Ezért nem is csoda, hogy a bemutatót szerény érdeklődés övezte, pedig felvonult Darth Vader nagyúr és kísérete, továbbá olyan relikviákat is kiállítottunk, melyek a hosszú életű Star Wars merchandising első szériájából származnak.

De nem hagyjuk annyiban: szeretnénk kárpótolni azokat, akik szívesen eljöttek volna, de későn jutott el hozzájuk a hír. A következő hetekben az Odeon-Lloydban a továbbiakban is rohamosztagosok érvényeítik a belépőjegyeket, de ez nem minden!

Augusztus 18-án, este 8 órától a Corvin mozi 460 fős Korda termében egyszeri alkalommal vetítésre kerül a film, méghozzá egy jótékonysági rendezvény keretében, melyet a Corner Filmmel és a Media Salesszel közösen szervezünk. Ez a rendezvény tulajdonképpen egy árverés, melyet a Corner Film és Media Sales havi rendszereséggel rendez, filmeket - ezúttal a Perfect Blue és a Wonderful Days című animéket - és egyedi emléklapokat árvereznek el, a bevételt pedig jótékony célokra fordítják. Az árverés teljesen formális, bekiáltási alapon működik, nem kötelező aktívan részt venni benne :), viszont a vetítésre korlátozott számú, azaz kb. 200 darab jegy megvásárolható lesz. Erről érdeklődjetek a Corvinban! Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez lesz az egyetlen alkalom, hogy a Fanboys kópiáról ilyen nagy vásznon megtekinthető lesz.

A rendezvényre ismét sikerült megnyernünk Darth Vader nagyurat, akit rohamosztagosok és más Star Wars kultuszfigurák kísérnek el. Fényképezni szabad! :)

Odeon

Címkék

star wars odeon sajto filmhir magyarvalosag

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr894536994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása